Închide meniul

Denis Alibec nici nu se gândește să mai joace la FCSB în condițiile actuale: „Nu revine cât e el acolo!”. Anunțul ferm

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 10:14

Denis Alibec nici nu se gândește să mai joace la FCSB în condițiile actuale: „Nu revine cât e el acolo!. Anunțul ferm

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru FCSB

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Denis Alibec nici nu se gândește să revină la FCSB în condițiile actuale. Nicolae Dică a dezvăluit recent că a discutat cu Gigi Becali despre posibilitatea să-l aducă pe atacantul de 31 de ani la formația roș-albastră, pentru care a mai evoluat în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, revenirea lui Alibec la FCSB nu s-a produs, iar acum s-a aflat și motivul. Dinu Gheorghe a dezvăluit că atacantul de la Farul Constanța nu vrea să mai lucreze cu Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României.

Denis Alibec nici nu se gândește să revină la FCSB în condițiile actuale

Denis Alibec a revenit în Liga 1 în această vară, la Farul, după ce și-a încheiat aventurile din străinătate, de la Kayserispor (Turcia) și Atromitos (Grecia).

Dinu Gheorghe, fostul oficial din Liga 1, a explicat că Denis Alibec și Mihai Stoica nu au o relație bună, motiv pentru care atacantul a exclus din start o nouă experiență la FCSB.

„Niciun român nu este peste el ca atacant, dar Alibec nu vine la FCSB cât este acolo Mihai Stoica. Eu am lucrat cu el! Au greșit amândoi. MM s-a implicat cu indicații stând pe bancă… doar antrenorul poate să facă asta. Alibec putea și el să-i spună între patru ochi. A greșit țipând la un conducător”, a explicat Dinu Gheorghe, pentru Prosport.

Reclamă

Alibec a adunat 42 de meciuri în tricoul FCSB-ului, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 10 assist-uri.

În noul sezon din Liga 1, internaționalul român a bifat 4 apariții pentru Farul, reușind să înscrie un gol, contra lui FC Voluntari, în etapa a 6-a. La ora actuală, Denis Alibec este cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com.

Gică Hagi e de părere că Denis Alibec, ca şi ceilalţi jucători aduşi în această vară, au nevoie de meciuri pentru a reveni la forma optimă.

Reclamă 4 / 0/3

„Va fi foarte bine când o să aibă 5-7-10 meciuri complete. Atunci vor fi de 100%. La fel şi pentru ceilalţi jucători”, a spus, recent, Gică Hagi.

Denis Alibec, pus pe fapte mari la revenirea la Farul Constanţa

Denis Alibec este pus pe fapte mari odată cu revenirea la Farul, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Atacantul de 31 de ani este încrezător că formația constănțeană se va bate la primele locuri din Superliga în noul sezon.

„Mă bucur că sunt sunt din nou acasă și sperăm să facem un sezon bun. Sper să am din nou un sezon foarte bun, dar nu cred că voi mai prinde un transfer așa de mare (n.r. – precum cel de la Inter) pentru că am și eu o vârstă. Dar cu siguranță voi face totul să fim acolo sus.

În primul an (n.r. – la Farul) am dat gol la debut și m-am simțit foarte bine. Erau și suporterii alături de noi și a fost ok. Larie e mai bătrân ca mine (râde), mă bucur că m-am reîntâlnit cu el. Am mulți foști colegi, mulți prieteni aici și cu siguranță vom face o figură frumoasă.

O să fie un campionat greu, toate echipele s-au întărit, și-au luat jucători buni, dar eu zic că vom fi în play-off cu siguranță și, de ce nu, ne vom bate la primele locuri. M-am întors acasă și sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Eu nu l-am prins antrenor data trecută, dar știu cum lucrează. Știu că îi place foarte mult fotbalul, știe aproape tot despre fotbal și cu siguranță mă va ajuta, și eu pe el, să devenim buni. Chiar am avut o perioadă mai slabă în ultimii ani și mi-aș dori să revin la forma în care eram mai demult”, a spus Denis Alibec, când a fost prezentat la Farul, în această vară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și