Închide meniul

Gigi Becali a vrut să îl readucă pe Denis Alibec la FCSB! Dezvăluirea făcută de Nicolae Dică

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 13:32

Gigi Becali a vrut să îl readucă pe Denis Alibec la FCSB! Dezvăluirea făcută de Nicolae Dică

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru FCSB

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Gigi Becali a vrut să îl readucă pe Denis Alibec la FCSB. Nicolae Dică a făcut dezvăluirea în cadrul ultimei conferinţe de presă. În prezent, atacantul evoluează sub comanda lui Gică Hagi la Farul Costanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat de FCSB în 2017, Denis Alibec a evoulat în 42 de meciuri pentru gruparea roş-albaştră, reuşind să înscrie 12 goluri şi să ofere 10 pase decisive. Acesta a plecat de la echipă după un scandal monstru cu Gigi Becali.

„Cred că ai fost la discuţia cu patronul echipei. Chiar am avut o discuţie ieri. Se gândea şi dânsul şi mă gândeam şi eu la un moment dat că poate-poate să îl aducem înapoi.

De reinventat nu ştiu ce să zic. Eu aduc tineri foarte mulţi pe prima scenă”, a dezvăluit Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă.

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec înaintea partidei pe care Farul Constanţa o va disputa cu FC Voluntari. Hagi cere răbdare cu Denis Alibec, dar şi cu ceilalţi jucători pe care i-a transferat în această vară.

Reclamă

Gică Hagi e de părere că Denis Alibec, ca şi ceilalţi jucători aduşi în această vară, au nevoie de meciuri pentru a reveni la forma optimă.

„Va fi foarte bine când o să aibă 5-7-10 meciuri complete. Atunci putem vor fi de sută la sută. La fel şi pentru ceilalţi jucători„, a spus Gică Hagi.

Denis Alibec, pus pe fapte mari la revenirea la Farul Constanţa

Denis Alibec este pus pe fapte mari odată cu revenirea la Farul, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Atacantul de 31 de ani este încrezător că formația constănțeană se va bate la primele locuri din Superliga în noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că sunt sunt din nou acasă și sperăm să facem un sezon bun. Sper să am din nou un sezon foarte bun, dar nu cred că voi mai prinde un transfer așa de mare (n.r. – precum cel de la Inter) pentru că am și eu o vârstă. Dar cu siguranță voi face totul să fim acolo sus.

În primul an (n.r. – la Farul) am dat gol la debut și m-am simțit foarte bine. Erau și suporterii alături de noi și a fost ok. Larie e mai bătrân ca mine (râde), mă bucur că m-am reîntâlnit cu el. Am mulți foști colegi, mulți prieteni aici și cu siguranță vom face o figură frumoasă.

O să fie un campionat greu, toate echipele s-au întărit, și-au luat jucători buni, dar eu zic că vom fi în play-off cu siguranță și, de ce nu, ne vom bate la primele locuri. M-am întors acasă și sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Eu nu l-am prins antrenor data trecută, dar știu cum lucrează. Știu că îi place foarte mult fotbalul, știe aproape tot despre fotbal și cu siguranță mă va ajuta, și eu pe el, să devenim buni. Chiar am avut o perioadă mai slabă în ultimii ani și mi-aș dori să revin la forma în care eram mai demult”, a spus Denis Alibec, pentu Farul TV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și