Închide meniul

Denis Alibec nu a scăpat de „coşmarul” de la Cluj: „L-a ameninţat!”. Golgheterul Farului, chemat din nou în instanţă. Reacţia mamei lui Alibec

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2023, 10:08

Denis Alibec nu a scăpat de „coşmarul de la Cluj: „L-a ameninţat!. Golgheterul Farului, chemat din nou în instanţă. Reacţia mamei lui Alibec

Denis Alibec ratează Farul - CFR Cluj. Probleme uriaşe pentru Gică Hagi

Denis Alibec este golgheterul lui Gică Hagi / Hepta

Denis Alibec are din nou bătăi de cap şi încă nu a scăpat de „coşmarul” de la Cluj, din scurta perioadă în care a îmbrăcat tricoul campioanei CFR. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost chemat din nou în instanţă şi riscă să fie executat silit. Mama golgheterului de la Farul a dezvăluit ce probleme are fiul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a jucat numai şase luni la CFR Cluj, perioadă în care a înscris 2 goluri în 21 de meciuri. Proprietarul apartamentului în care a locuit internaţionalul român, în 2021, l-a dat în judecată. I-a cerut chiria pentru încă două luni, chiar dacă Denis Alibec i-ar fi plătit o garanţie de 1.200 de euro.

Denis Alibec nu a scăpat de „coşmarul” de la Cluj. A fost chemat în instanţă

Atacantul care a înscris 10 goluri în această ediţie de campionat a avut iniţial câştig de cauză, dar proprietarul a contestat decizia maagistraţilor, pe 6 februarie, la Tribunalul Constanţa. Mama lui Alibec a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Când a ajuns la CFR Cluj, și-a închiriat un apartament în oraș. Proprietarul este un medic stomatolog, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Când a încheiat conturile cu CFR Cluj, l-a anunțat pe proprietar că, logic, nu va mai sta în chirie la el. A doua zi m-am dus și am predat cheia, apartamentul neatins. Și, ulterior, ne-am trezit că suntem dați în judecată. Că vrea chiria pe încă două luni. Ăsta de la Cluj visează mult, mai ales că a doua zi deja închiriase altcuiva apartamentul”, a declarat mama lui Denis Alibec pentru cancan.ro.

Mai mult decât atât, Alibec ar fi primit chiar şi ameninţări. I-a transmis un mesaj vehement bărbatului care l-a dat pe fiul ei în judecată. Anunţă că îi va răspunde cu aceeaşi monedă.

Reclamă

Și a început circul. L-a sunat pe Denis, l-a amenințat, a trimis hârtii prin Grecia și pe unde a mai jucat el să-i oprească banii. Nu este nicio problemă. Vom câștiga și de această dată, după care mă voi ocupa eu de acest personaj, îl voi da în judecată. El crede că poate, astfel, să facă bani. Exclus!”, a mai spus Emilia Stroe.

Denis Alibec a avut o perioadă de coşmar la CFR Cluj. Nu şi-a găsit ritmul şi a plecat din Gruia la grecii de la Atromitos. Acum se simte excelent la Farul, acolo unde este antrenat de Gică Hagi. Are 10 goluri şi 4 assisturi şi i-a ajutat pe constănţeni să urce pe primul loc în Liga 1.

Gică Hagi: „El e numărul 1! Este un jucător fundamental!”

Gică Hagi (58 de ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru Denis Alibec, pe care îl consideră un jucător fundamental pentru Farul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul care, în momentul de faţă, face diferenţa, cum a fost cu FCSB, e Alibec. Are şi vârstă, are şi fotbal, e foarte talentat. E foarte important în compartimentul de atac pentru toţi ceilalţi tineri. Este un jucător fundamental pentru noi.

Eu, ca antrenor, trebuie să ştiu să îmi fac meseria cum trebuie, să am alternativă la Alibec întotdeauna. El e numărul 1. Denis, ce să-i fac? Are caracterul lui, el este el, mai ia câte un cartonaş. Eu, ca antrenor, trebuie să găsesc alternative, nu pot să stau într-un singur jucător.

Întrebaţi-l pe el, să vedeţi cât a vorbit cu mine de când e la noi. E atât de bun încât nu trebuie să caut problema în altă parte. Trebuie să se uite doar la el”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara anului trecut, liber de contract, de la Kayserispor. Potrvit site-ului transfermarkt.com, Denis Alibec este cotat la 900.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și