Închide meniul

Gică Hagi, elogiu pentru Denis Alibec: „El e numărul 1! Este un jucător fundamental!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 20:05

Reclamă
Gică Hagi, elogiu pentru Denis Alibec: El e numărul 1! Este un jucător fundamental!”

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a avut un elogiu pentru Denis Alibec, care are evoluții foarte bune la formația constănțeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara anului trecut, liber de contract, de la Kayserispor. Potrvit site-ului transfermarkt.com, Denis Alibec este cotat la 900.000 de euro.

Gică Hagi, elogiu pentru Denis Alibec

Gică Hagi (58 de ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru Denis Alibec, pe care îl consideră un jucător fundamental pentru Farul Constanța.

Jucătorul care, în momentul de faţă, face diferenţa, cum a fost cu FCSB, e Alibec. Are şi vârstă, are şi fotbal, e foarte talentat. E foarte important în compartimentul de atac pentru toţi ceilalţi tineri. Este un jucător fundamental pentru noi.

Eu, ca antrenor, trebuie să ştiu să îmi fac meseria cum trebuie, să am alternativă la Alibec întotdeauna. El e numărul 1. Denis, ce să-i fac? Are caracterul lui, el este el, mai ia câte un cartonaş. Eu, ca antrenor, trebuie să găsesc alternative, nu pot să stau într-un singur jucător.

Reclamă

Întrebaţi-l pe el, să vedeţi cât a vorbit cu mine de când e la noi. E atât de bun încât nu trebuie să caut problema în altă parte. Trebuie să se uite doar la el”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

În prezent, Farul Constanța se află pe primul loc din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

În următorul meci din campionat, Farul Constanța o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Partida este programată duminică, de la ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu vrea să-l vadă pe Denis Alibec la echipa națională

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, susține că Denis Alibec este un pretendent pentru postul de atacant al echipei naționale.

„Ne bucurăm că a avut această explozie de formă la noi. Se simte foarte bine. Îi place sistemul de joc pe care îl avem, jucăm foarte ofensiv. Este motivat, aleargă mult, arată foarte bine și din punct de vedere fizic. Ne-am dori să continue mult timp la Constanța.

Fără doar și poate, poate fi unul dintre jucătorii titulari ai echipei naționale. Alibec sigur este unul dintre potențialii număr 9 ai naționalei.

Noi avem probleme peste tot la echipa națională. Din păcate, echipa națională este într-o lipsă de rezultate de ceva timp. Nu reușește să-și recalibreze jocul, rezultatele sunt negative. Sperăm ca, la un moment dat, toate aceste lucruri să dispară și să avem o nouă echipă națională capabilă să facă rezultate.

Ca de fiecare dată, începem cu speranțe (n.r. prelimineriile pentru EURO 2024), dar sper să nu rămânem și de data aceasta cu ele. Nu avem decât să credem în echipa națională. Asta este datoria noastră, suntem români. Vine echipa națională și ne dorim ce e mai bine pentru ea”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 10 goluri și 4 pase decisive a dat Denis Alibec, în 18 partide bifate pentru Farul Constanța
  • 900.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
  • 32 de ani are Denis Alibec
  • 4 luni mai are Denis Alibec contract cu Farul Constanța
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și