Închide meniul

Denis Alibec poate ajunge în Iran. Ofertă colosală pentru atacantul lui Gică Hagi

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 11:50

Reclamă
Denis Alibec poate ajunge în Iran. Ofertă colosală pentru atacantul lui Gică Hagi

Denis Alibec poate ajunge în Iran

Denis Alibec se bucură după o victorie a Farului în Liga 1 / Profimedia Images

Denis Alibec poate ajunge în Iran. Fotbalistul lui Gică Hagi a primit o ofertă din țara asiatică și ar putea câștiga un salariu impresionant, chiar dacă destinația nu este una obișnuită pentru fotbaliștii din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 32 de ani a ajuns la Farul Constanța în vara anului trecut, după experiența de la Kayserispor. Potrivit unei înțelegeri dintre fotbalit și Gică Hagi, acesta poate pleca pe gratis la orice echipă din afara granițelor țării.

Denis Alibec poate ajunge în Iran. Atacantul poate câștiga 1,2 milioane de euro pe sezon

Conform informațiilor oferite de digisport.ro, Denis Alibec a primit o ofertă din campionatul Iranului, acolo unde un număr de formații plătesc salarii importante jucătorilor.

Jucătorul cotat la 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt, ar putea câștiga suma de 1,2 milioane de euro pe sezon, o sumă colosală pentru orice fotbalist român. Ca o comparație, la Farul Constanța, Denis Alibec câștigă aproximativ 200.000 de euro pe sezon.

În cazul în care fotbalistul va accepta oferta venită din țara asiatică Gică Hagi va pierde unul dintre cei mai importanți fotbaliști din sezonul trecut. Acesta a bifat 31 de partide în tricoul „marinarilor” și a marcat de 14 ori. De asemenea, a oferit și 8 pase decisive.

Reclamă

În cariera sa, Denis Alibec a jucat pentru mai multe formații din străinătate. Poate cea mai importantă aventură din cariera acestuia a fost la Inter Milano, acolo unde a ajuns în vara anului 2009. Totuși, acesta nu a reușit să facă pasul la echipa mare și a fost împrumutat în mai multe rânduri până în 2014, atunci când a ajuns la Astra Giurgiu, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Grație evoluțiilor bune de la Astra, Alibec a fost cumpărat de Gigi Becali, la FCSB, în iarna lui 2017, pentru suma de 2,04 milioane de euro. După o aventură la actuala vicecampioană, fotbalistul a ajuns din nou la Astra, pentru suma de 1,4 milioane de euro.

A plecat de la Astra Giurgiu în anul 2020 și a ajuns la Kayserispor, în Turcia, pentru suma de 1 milion de euro. Totuși, turcii l-au împrumutat de mai multe ori, la echipe precum CFR Cluj sau Atromitos. În cele din urmă a revenit în Liga 1 în iulie 2022 și a semnat cu Farul Constanța, echipă la care este legitimat în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi vrea victoria în returul dintre Urartu şi Farul

„Vom juca un meci important, un meci de cupe europene. Ne dorim să avem aceeași prestație foarte bună. Ne cunoaștem adversarul, joacă fotbal, iese la joc.

Cred că ne asemănăm la ideea de joc. Cred că va fi un meci foarte interesant. Ne dorim și noi să ne calificăm, la fel ca ei. Totul va ține de mici detalii și sper să fim mai inspirați decât ei. La Constanța a fost un meci foarte competitiv, cu două echipe care au jucat fotbal, care au marcat, care au avut momentele lor. Cred că și mâine va fi la fel.

Meciul are 90 de minute, trebuie să joci foarte bine 90 de minute. Nu contează cum începi, contează cum termini. Urartu are o identitate foarte bună, un fotbal foarte bun și niște jucători foarte buni. Știam că întâlnim o echipă pe care, dacă o lași, știe să joace fotbal, vorbim de o campioană. Trebuie să ai respect pentru o echipă campioană, așa cum și noi suntem o echipă campioană și știm să jucăm fotbal”, a spus Gică Hagi, înainte de returul cu armenii de la Urartu, potrivit Farul TV.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și