Închide meniul

Denis Alibec, criticat după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Nu a avut şut pe poartă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 22:49

Denis Alibec, criticat după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Nu a avut şut pe poartă!

Denis Alibec, criticat după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru Farul/ Profimedia

Denis Alibec a fost criticat dur, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League. Sorin Cârţu a subliniat faptul că atacantul campioanei nu a avut niciun şut pe poarta celor de la Sheriff, în partida de la Tiraspol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va evolua în turul doi preliminar din Conference League, după înfrângerea categorică înregistrată în returul cu Sheriff. FC Urartu va fi următoarea adversară a campioanei.

Denis Alibec, criticat după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Sorin Cârţu s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia celor de la Farul. Fostul preşedinte de la Universitatea Craiova susţine că rezultatul înregistrat de constănţeni a fost unul ruşinos, remarcând faptul că moldovenii de la Sheriff au avut „două viteze în plus” faţă de jucătorii lui Gică Hagi.

Nici Denis Alibec nu a scăpat de criticile lui Cârţu. Acesta susţine că atacantul campioanei nu s-a făcut deloc remarcat în duelul cu Sheriff, deşi a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut de Liga 1.

„Meciul Farului a fost o mare dezamăgire și o mare rușine pentru fotbalul românesc. Și noi (n.red. Universitatea Craiova) am făcut o rușine, dar asta e mai mare, pentru că ești campioană, ai jucători.

Reclamă

L-am avut în teren pe cel mai bun fotbalist al campionatului. Nu a avut un șut la poartă în două meciuri. Nu știu ce să spun. Noi suntem buni în campionatul intern, dar când dăm de fotbal internațional..

Jucătorii Sheriff-ului au avut două viteze în plus. A fost o diferență mare. La Sheriff sunt jucători care au venit de o lună-două. La noi e o problemă de calitatea omului. Nu avem personalitate, suntem superficiali, nu avem sânge de performanță.

Trebuie să recunoaștem, de când cu prosteala cu U21, toată valoarea fotbalului a scăzut fantastic la noi. Sunt lucruri pe care le dezbatem mereu”, a declarat Sorin Cârţu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League

Gică Popescu a tras concluziile, după ce Farul a fost eliminată de Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar din Champions League. Preşedintele campioanei susţine că jucătorii lui Gică Hagi au tratat returul cu moldovenii cu teamă, fiind inexplicabil acest fapt.

„După meci, delegația noastră a plecat de la Tiraspol la Chișinău. La hotel, am rămas cu Gică până pe la 03:30 pentru a căuta explicații. Am întâlnit o echipă pe care a învins-o la Constanța. Pur și simplu nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Am tras anumite concluzii, pe care le vom transmite echipei.

Am avut jucători cu experiență, este inexplicabil modul în care am intrat pe teren, cu frică, fugeam de lucruri pe care le făceam foarte bine sezonul trecut și le-am făcut bine și la Constanța.

Eu sper ca această perioadă să nu dureze foarte mult și să încercăm din mers să acoperim acest decalaj fizic. Nu va fi ușor, pentru că ne interesează campionatul, ne interesează Conference League. Trebuie să spălăm imaginea proastă pe care am arătat-o aseară”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și