Închide meniul

Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul: „Dacă domnul Hagi nu mă mai vrea…”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 12:00 / Actualizat: 15 decembrie 2022, 15:32

Reclamă
Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul: „Dacă domnul Hagi nu mă mai vrea…

Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul

Denis Alibec s-a amuzat la conferinţa de presă / Farul TV

Denis Alibec a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă în această iarnă de la Farul. Atacantul de 31 de ani îşi doreşte să rămână la echipa lui Gică Hagi pentru a se lupta pentru titlu. Constănţenii sunt pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a fost pe lista de transferuri a Rapidului. Chiar Gică Hagi i-ar fi propus lui Adi Mutu să îl transfere pe al doilea golgheter al României, după Andrea Compagno de la FCSB.

Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul

Denis Alibec a ţinut să asigure că nu se grăbeşte să plece de la Farul. Chiar s-a amuzat copios când a fost întrebat despre un posibil transfer.

Deocamdată nu mă gândesc (nr. la un transfer), dar dacă domnul Hagi nu mă mai vrea o să plec. Vreau să stau aici până în vară, să ne luptăm la campionat, pentru că ăsta e obiectivul acum. Şi cred că putem face lucrul acesta. Avem echipă bună, tânără, şi cu siguranţă nu faţa din ultimul meci este a noastră„, a spus Denis Alibec la conferinţa de presă.

Internaţionalul român a dezvăluit şi ce îşi doreşte să se întâmple în această seară, la derby-ul FCSB – CFR Cluj. Restanţa din etapa a 9-a a Ligii 1 va fi de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

(Reporter: Ce rezultat v-ar conveni în FCSB – CFR Cluj) 0-0 curat şi să câştigăm noi la Voluntari şi să rămânem pe primul loc„, a spus Alibec.

Vârful Farului, marcator a 9 goluri în această ediţie a Ligii 1, a anunţat şi care este favorita lui la câştigarea Cupei Mondiale. Argentina – Franţa este finala.

Argentina. Idolul meu este Messi şi îmi doresc din suflet să reuşească să câştige şi Campionatul Mondial„, a mai spus Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

“Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Ce a răspuns Adi Mutu

Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Adi Mutu, după ultimele discuții apărute în legătură cu cele două posibile transferuri.

Antrenorul Rapidului a fost întrebat și despre posibilitatea să își întărească linia ofensivă cu transferurile lui Florinel Coman, de la FCSB, și Denis Alibec, de la Farul Constanța.

“Briliantul” a lămurit situația și a precizat că, la ora actuală, cele două mutări nu reprezintă un obiectiv, în Giulești.

Jucătorii sunt încă sub evaluare și am zis că o să facem acest lucru (n.r. – planul pentru transferuri) când vom fi în pauza competițională. (N.r. – Coman și Alibec sunt transferuri fezabile?) Nu, nu sunt fezabile”, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu a avut mari probleme de lot la ultimul meci, cu FC Argeș, scor 1-1, din cauza accidentărilor. Nu mai puțin de 10 jucători au acuzat probleme medicale și nu au fost disponibili pentru partida din Trivale.

Denis Alibec, la pământ după FC Hermannstadt – Farul 4-0

Echipa lui Gică Hagi a fost desființată de FC Hermannstadt, după ce, în runda precedentă, Farul câștigase cu scorul campionatului, 8-0, în fața lui FC Botoșani.

Denis Alibec a fost complet debusolat după umilința suferită pe Stadionul Municipal din Sibiu. Atacantul lui Hagi a descris meciul din această seară drept “un dezastru”.

Reclamă

Singurul lucru pe care pot să-l zic e că am fost foarte slabi, ca echipă, ca organizare, ca tot. Nu am reușit să ne facem jocul. A venit și golul în minutul 1 (n.r. – golul din minutul 2, marcat de Silviu Balaure) și de acolo a început debandada.

N-a funcționat nimic. În primul rând, am vorbit de la început să nu luăm gol. Știam că vor începe tare și trebuia să fim mai motivați decât ei. Suntem pe primul loc și fără motivație nu se poate.

Am jucat în Giulești, la U Cluj, nu cred că atmosfera a fost motivul (n.r. – pentru care Farul a pierdut la scor). Pur și simplu n-am fost pregătiți pentru acest meci. N-am știut să dăm totul pe teren și am pierdut.

Ne supără că am pierdut și că n-am reușit să ne impunem jocul și să marcăm. Suntem o echipă ofensivă și e un dezastru că am pierdut cu 4-0″, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și