Închide meniul

Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2024, 0:03

Reclamă
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua

Denis Alibec se întoarce în Liga 1!

Denis Alibec, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Atacantul naţionalei va evolua din nou în prima ligă. Contractul său cu Muaither expiră, iar vârful de atac nu va rămâne în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de FCSB şi Farul, Alibec ar fi decis să meargă la echipa lui Gică Hagi. Relaţia specială pe care Alibec o are cu Gică Hagi ar fi influenţat major decizia luată de atacantul naţionalei.

Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua

Denis Alibec se antrenează deja cu Farul la baza din Ovidiu. Potrivit gsp.ro, Alibec doreşte să semneze cu constănţenii.

Atacantul naţionalei a cucerit un titlu de campion al României cu echipa lui Gică Hagi. Farul a luat titlul în sezonul 2022-2023.

Denis Alibec nu a jucat în „finala” cu FCSB, dar a privit, cu lacrimi în ochi, victoria cu 3-2 obţinută de colegii săi în meciul cu echipa patronată de Gigi Becali. Golul decisiv a fost marcat de colegul din atac al lui Alibec, Louis Munteanu.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Alibec se afla pe lista de transferuri a lui Gigi Becali

Gigi Becali ratează, astfel, un alt transfer pe care se baza pentru grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a făcut, recent, o declaraţie despre Denis Alibec.

Alibec nu a avut o perioadă prea bună la echipa patronată de Gigi Becali. El a avut un conflict cu Mihai Stoica şi cu antrenorul de la acea vreme al „roş-albaştrilor”, Nicolae Dică, în perioada în care evolua la FCSB.

„Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Reclamă 4 / 0/3

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut”, a declarat, recent, Gigi Becali despre atacantul naţionalei.

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Cei doi au fost implicaţi într-un scandal în perioada în care Dică antrena FCSB, iar Alibec era atacant la „roş-albaştri”.

Nicolae Dică a vorbit despre acel episod, la câţiva ani distanţă. A povestit de la ce a pornit totul.

Eram la antrenamente, am discutat nişte lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Când se pierde un meci sau un campionat nu pierde o singură persoană. Pierdem împreună, câştigăm împreună. Din punctul meu de vedere, îi urez multă sănătate, să dea cât mai multe goluri, să ajungă acolo ce-şi doreşte. Nu a fost să fie la Steaua (n.r.: FCSB), dar are calităţi, îi doresc sănătate.

Eu nu am nimic cu Denis Alibec. Eu îmi doresc ca orice jucător care dă randament la antrenament să joace foarte bine, pentru că eu vreau să avem rezultate”, declara Nicolae Dică în timp ce o antrena pe FCSB, despre Alibec.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:58

FotoIubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

12:43

Arne Slot e noul manager al lui Liverpool

12:02

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

11:06

Prima lovitură de proporții pe care o pregătește Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Transfer de titlu pentru Costel Gâlcă

11:02

FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

10:36

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și