Închide meniul

Denis, pericol public în Petrolul – Farul! Alibec a reușit o dublă de vis la Ploiești. Golul al doilea, o bijuterie

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 21:57

Denis, pericol public în Petrolul – Farul! Alibec a reușit o dublă de vis la Ploiești. Golul al doilea, o bijuterie

Denis Alibec, lăudat după Petrolul - Farul 1-3

Denis Alibec, după un gol marcat pentru Farul / Hepta

  • Denis, pericol public în Petrolul – Farul
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Denis a fost pericol public în prima repriză a duelului Petrolul – Farul. Alibec a reușit o dublă fabuloasă în meciul de la Ploiești, în etapa a 11-a din Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi continuă să aibă prestații excelente la formația din Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a lovit de două ori în prima repriză a partidei cu Petrolul. Ambele goluri au fost marcate de Denis Alibec, internaționalul român adus în această vară la echipa de la Ovidiu.

Denis, pericol public în Petrolul – Farul! Alibec a reușit o dublă de vis la Ploiești

Alibec a deschis scorul în minutul 11, cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Fostul vârf de la FCSB a fost servit de Louis Munteanu, care a profitat de o dezorganizare în defensiva „lupilor galbeni”.

Reclamă
Denis Alibec a marcat în Petrolul – Farul / Captură Orangesport

Denis Alibec a ieșit din nou la rampă în minutul 35, când a reușit o execuție de senzație din colțul careului. Atacantul de 31 de ani a șutat puternic, de pe loc, la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Vâlceanu.

Denis Alibec a marcat în Petrolul - Farul
Denis Alibec a marcat în Petrolul – Farul / Captură Orangesport

Alibec a ajuns la 4 goluri înscrise pentru Farul în acest sezon. El a mai punctat în meciurile cu Voluntari, 2-1, și FCSB, 3-1.

Reclamă

Denis Alibec se simte excelent la Farul

Atacantul a revenit la echipa lui Gică Hagi în această vară, după ce i-a expirat contractul cu turcii de la Kayserispor.

700.000 de euro valorează Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Denis Alibec a exclus orice posibilă revenire la FCSB, după ce Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali l-a luat în vizor în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am dat seama ca trebuie să slăbesc și să muncesc mult. Deocamdată de gândim la play-off, faptul că suntem pe primul loc ne dă încredere. Sper să ramânem sus cât mai sus.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a spus Denis Alibec, după Farul – FCSB 3-1, conform digisport.ro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”