Închide meniul

Denis Alibec, sub lupa lui Ciprian Marica după FCSB – Farul 2-3: „E păcat!”. Concluzia trasă de fostul atacant

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 10:14

Denis Alibec, sub lupa lui Ciprian Marica după FCSB – Farul 2-3: „E păcat!. Concluzia trasă de fostul atacant

Ciprian Marica este acționar la Farul Constanța

Ciprian Marica este acționar la Farul Constanța / Hepta

Denis Alibec s-a aflat sub lupa lui Ciprian Marica, după FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al naționalei României, devenit acționar la Farul, a analizat jocul lui Alibec și a tras concluzia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a marcat primul gol al Farului în derby-ul de pe Arena Națională, cu o execuție fantastică din lovitură liberă. Trupa lui Gică Hagi a câștigat partida în mod spectaculos și a revenit, cel puțin temporar, pe primul loc în Liga 1.

Denis Alibec, sub lupa lui Ciprian Marica după FCSB – Farul 2-3: „E păcat!”

Ciprian Marica l-a lăudat pe Denis Alibec pentru prestația excelentă din meciul cu FCSB. Fostul internațional spune că Alibec are un rol extrem de important la Farul și în vestiar, unde este „încojurat” de jucători tineri.

Totuși, Marica a semnalat faptul că atacantul Farului n-are evoluții constante, iar dacă va reuși să rezolve această problemă, atunci va deveni o piesă de bază la echipa națională.

„L-am văzut pe Alibec, un talent imens, atât pentru Farul, cât și pentru echipa națională. Așa trebuie să-l vedem, într-o formă bună. Păcat că Alibec are evoluții spontane, din când în când. Avem nevoie de el la echipa națională așa cum a fost aseară și cum era la Astra.

Reclamă

S-a maturizat, copilul de altădată devine matur, un jucător important pentru echipă. Chiar apreciam interviul lui de după meci, în care a spus că e mândru de acești copii (n.r. – colegii mai tineri). Se maturizează, conștientizează valoarea și rolul lui în echipă”, a spus Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după meciul FCSB – Farul 2-3

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali în direct la TV, după FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al naționalei României, în prezent acționar la Farul, a făcut o glumă pe seama „strategiei” de la FCSB, în care patronul ordonă, de multe ori, schimbările din timpul meciului.

Farul a pus în scenă o revenire spectaculoasă pe Arena Națională, în fața vicecampioanei. Echipa lui Gică Hagi era condusă cu 2-1 în minutul 90+4, dar a reușit să întoarcă scorul în mod miraculos, până în minutul 90+6.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica a oferit prima reacție după ce Farul a câștigat derby-ul cu FCSB. Acționarul de la clubul lui Gică Hagi n-a ratat ocazia și a făcut o glumă pe seama lui Gigi Becali.

Marica a fost întrebat despre cele două schimbări efectuate de Farul încă din prima repriză. Kiki și Baravykas au fost înlocuiți cu Borza și Sîrbu, în minutele 27, respectiv 35.

După cele două modificări, Farul a avut pe teren numai jucători români. Întrebat despre cele două schimbări rapide din tabăra constănțenilor, Ciprian Marica a făcut trimitere, în glumă, către „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

„Ce, crezi că eu nu văd bine jocul de sus (n.r. – din lojă)? Imediat am pus mâna pe telefon (râde)”, a spus Ciprian Marica, pentru sursa citată anterior.

Denis Alibec jubilează după FCSB – Farul 2-3: „Nu am mai trăit așa ceva de mult timp!”

Denis Alibec a fost în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3. Atacantul constănțenilor a avut o nouă evoluție foarte bună.

Atacantul de la Farul a înscris senzațional din lovitură liberă și a fost decisiv în eliminarea lui Dawa.

La finalul meciului, Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

Reclamă

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră. 

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Recomandări
  • Denis Alibec, sub lupa lui Ciprian Marica după FCSB – Farul 2-3
  • Concluzia trasă de fostul atacant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și