Închide meniul

Denis Alibec, mesaj clar după ce Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB: „Nu mă duc nicăieri!” Planuri uriașe la echipa lui Gică Hagi: „Sper să rămânem acolo sus!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 0:30 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 10:05

Denis Alibec, mesaj clar după ce Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB: „Nu mă duc nicăieri! Planuri uriașe la echipa lui Gică Hagi: „Sper să rămânem acolo sus!

Denis Alibec e atacant la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia

  • Denis Alibec, mesaj clar după ce Gigi Becali l-a vrut înapoi la FCSB
  • Planuri uriașe la echipa lui Gică Hagi

Denis Alibec a reacționat după Farul – FCSB 3-1. Atacantul a exclus orice posibilă revenire la echipa roș-albastră, după ce Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali l-a luat în vizor în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec se simte excelent la Farul, unde a fost reinventat de Gică Hagi. Vârful de 31 de ani visează să câștige titlul cu formația „Regelui”.

Denis Alibec, după Farul – FCSB 3-1

„Asta am pregătit, să câștigăm cele două meciuri, iată că am reușit. Eu zic că am fost mult peste ambele echipe. Eu sunt desemnat la penalty-uri. A doua oară a fost jumătate-jumătate, putea să dea penalty și nu a dat. Sper să răman tot așa, să nu am accidentări. Domnul Hagi reinventează jucători, dar eu nu am fost în Liga 3 sau Liga 4.

Reclamă

Mi-am dat seama ca trebuie să slăbesc și să muncesc mult. Deocamdată de gândim la play-off, faptul că suntem pe primul loc ne dă încredere. Sper să ramânem sus cât mai sus.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a spus Denis Alibec, după meci, conform digisport.ro. 

Reclamă

Denis Alibec, gol împotriva fostei echipe

Alibec a deschis scorul în Farul – FCSB după un penalty făcut de Dawa. Atacantul nu și-a iertat fosta echipă.

Acesta a șutat în forță, iar Târnovanu nu a avut nicio șansă. A fost al doilea gol pentru Alibec de când a ajuns la Farul.

Culmea, chiar în această săptămână, Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali a vrut să-l aducă înapoi pe Alibec la FCSB în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Farul urcat din nou pe primul loc în Liga 1

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu