Închide meniul

Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo: „Chiar şi David Beckham a aplaudat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 17:59

Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo: „Chiar şi David Beckham a aplaudat!

Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo. Mijlocaşul a dezvăluit că în perioada în care activa în fotbalul englez, şi David Beckham a fost impresionat de un gol marcat de el, de la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a marcat un gol superb în prima victorie obţinută de Dinamo în Liga 1, după patru luni. „Câinii” au învins-o în ultima etapă pe Botoşani, scor 2-0, Abdallah marcând şi el, pe final de meci.

Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo

Dennis Politic a dezvăluit că victoria cu Botoşani le-a oferit jucătorilor lui Dinamo mai multă încredere, după ce a fost „rupt” blestemul celor patru luni fără victorie. Mijlocaşul a mai transmis faptul că trupa din Ştefan cel Mare a prestat un joc excelent în ultimele runde, meritând chiar să le învingă pe Oţelul şi U Cluj.

De asemenea, în privinţa execuţiei sale din duelul cu Botoşani, Politic a dezvăluit că i-a urmărit, de-a lungul timpului, pe Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo, mărturisind că a încercat să „fure” din execuţiile celor doi.

Politic a mai transmis că pe vremea când evolua în Anglia, David Beckham a fost în tribune la un meci al echipei sale. Mijlocaşul lui Dinamo a declarat că fostul star al naţionalei Angliei a aplaudat la un gol marcat de el.

Reclamă

„Victoria de la Botoșani ne-a dat un boost de încredere, era veselie în vestiar, nu mai văzusem de multă vreme chipuri fericite. Acum, trebuie să continuăm pe acest drum. Eu cred că meritam să învingem și cu Galați în Cupă, să nu pierdem cu Sepsi și cu U Cluj.

Golul de la Botoșani e în top 3 în palmaresul personal. De mai mulți ani urmăresc diverși fotbaliști cum lovesc mingea. N-am un idol, dar preferatul meu a fost mereu Cristiano Ronaldo. L-am urmărit pe el, pe Mbappe, pe Neymar. Încerc și eu să lovesc oarecum la fel.

Am mai dat un gol frumos în Anglia, de la mijlocul terenului, era și David Beckham prezent. Am înțeles că a aplaudat și el!

Reclamă 4 / 0/3

Oricum, înaintea acelui meci a venit la noi în vestiar și a dat mâna cu fiecare. Sunt foarte motivat să înscriu, să-mi ajut echipa să aibă rezultate importante”, a declarat Dennis Politic, conform gsp.ro.

Dennis Politic, prima reacţie după golul senzaţional cu care a scos-o din criză pe Dinamo

Dennis Politic a avut prima reacţie după golul senzaţional marcat în poarta lui FC Botoşani, cu care a scos-o din criză pe Dinamo. Mijlocaşul „câinilor” a deschis scorul cu o execuţie fabuloasă în confruntarea din etapa a 20-a a Ligii 1. Dinamo s-a impus în cele din urmă cu 2-0 în faţa ultimei clasate.

„Cel mai important e că am reuşit să câştigăm şi să obţinem cele 3 puncte. Cred că e foarte importantă victoria, ne luptăm de mult pentru ea.

Ne-am şi dorit foarte mult, ne-am luptat pentru fiecare minge. Fiecare dintre noi a dat totul şi mă bucur că am reuşit să ieşim câştigători.

Mă bucur că am câştigat meciul ăsta şi trebuie să o luăm pas cu pas. Trebuie să câştigăm şi să obţinem cele mai multe puncte„, a declarat Dennis Politic la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și