Închide meniul

Dennis Politic, prima reacţie după golul senzaţional cu care a scos-o din criză pe Dinamo: „O victorie foarte importantă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 22:21

Reclamă
Dennis Politic, prima reacţie după golul senzaţional cu care a scos-o din criză pe Dinamo: „O victorie foarte importantă!

Dennis Politic, prima reacţie după golul senzaţional cu care a scos-o din criză pe Dinamo

Dennis Politic, gol superb în FC Botoşani - Dinamo 0-2 / Captură Digi Sport

Dennis Politic a avut prima reacţie după golul senzaţional marcat în poarta lui FC Botoşani, cu care a scos-o din criză pe Dinamo. Mijlocaşul „câinilor” a deschis scorul cu o execuţie fabuloasă în confruntarea din etapa a 20-a a Ligii 1. Dinamo s-a impus în cele din urmă cu 2-0 în faţa ultimei clasate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a „spart gheaţa” în meciul de la Botoşani cu un şut magnific. În minutul 23, a făcut un schimb de pase în viteză cu Goncalo Gregorio şi nu a stat pe gânduri. Şi-a încercat norocul de la marginea careului. Politic a trimis perfect. A reuşit o „folha seca” şi nu i-a dat nicio şansă lui Ducan să intervină. Mingea l-a depăşit pe portarul advers şi s-a dus spre vinclu. S-a oprit în plasa laterală, portarul gazdelor fiind un simplu „spectator”.

Dennis Politic, prima reacţie după golul senzaţional cu care a scos-o din criză pe Dinamo

Cel mai important e că am reuşit să câştigăm şi să obţinem cele 3 puncte. Cred că e foarte importantă victoria, ne luptăm de mult pentru ea.

Ne-am şi dorit foarte mult, ne-am luptat pentru fiecare minge. Fiecare dintre noi a dat totul şi mă bucur că am reuşit să ieşim câştigători.

Mă bucur că am câştigat meciul ăsta şi trebuie să o luăm pas cu pas. Trebuie să câştigăm şi să obţinem cele mai multe puncte„, a declarat Dennis Politic la digisport.ro.

Reclamă

Şi căpitanul alb-roşiilor, Răzvan Patriche, a răsuflat uşurat după prima victorie obţinută după 121 de zile.

O victorie mult aşteptată, nici nu mai ştiam să ne bucurăm. O victorie muncită, azi nu am făcut un joc strălucit, dar am câştigat şi e cel mai important. Nu ajută cu nimic dacă nu legăm mai multe victorii. Cât de cât am mai scos şi noi capul, am luat o gură de oxigen.

Pentru noi toate meciurile sunt finale şi cred că vor fi finale până la sfârşit. Să luptăm de fiecare dată cum am luptat aici, pentru fiecare minge. Mă bucur că am reuşit să câştigăm şi că nu am primit gol„, a spus şi Patriche.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, prima victorie după patru luni

Într-o primă repriză fără ocazii de gol, Denis Politic a reuşit să înscrie un gol superb, în minutul 23, cu un şut la colţul lung. În partea secundă gazdele au jucat foarte slab, nu au avut absolut nicio ocazie de egalare, iar oaspeţii au marcat al doilea gol prin Hakim Abdallah, după o acţiune personală. Dinamo s-a impus cu 2-0 după un meci în care gazdele nu au avut nici un şut pe poartă.

Este prima victorie a lui Dinamo în Superligă după patru luni de secetă şi primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri consecutive. FC Botoşani rămâne singura echipă din campionat care nu a reuşit să câştige vreun meci în 20 de etape.

În clasament, Dinamo ocupă penultima poziţie, a 15-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani are 9 puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Charles Petro 46), Sadiku (Cioiu 46), Junior Pius, Ţigănaşu – G. David (G. Dragomir 82), V. Dican, Ed. Florescu (Drole 63) – N’Goma (Dragu 46), Ilicic, Pinson. ANTRENOR: Mihai Ciobanu

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo – C. Costin, Dani Iglesias (Gabriel Moura 86), Ilic (N. Roşu 73), Borduşanu – Ghezali (Bena 64), Goncalo Gregorio, Politic (Hakim Abdallah 73). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Sadiku 21, Pinson 45+5 / Ghezali 8, Politic 25, Zeljko Kopic 57, Dani Iglesias 61

Arbitri: Sebastian Colţescu – Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei – Sorin Vădana

Reclamă

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic – Ovidiu Artene

Observator: Sorin Boca

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și