Închide meniul

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova – Dinamo 2-1: „Nu suntem ce trebuie. Lăsăm capul în jos”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 22:11

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova – Dinamo 2-1: Nu suntem ce trebuie. Lăsăm capul în jos”

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova - Dinamo 2-1

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova – Dinamo 2-1. Jucătorul echipei din Ștefan cel Mare s-a arătat dezamăgit la finalul partidei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din Bănie, care a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova – Dinamo 2-1

Marcatorul singurului gol al „câinilor” a menționat faptul că Dinamo încă nu este la un nivel înalt și că este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a obținut nici măcar un punct din acest meci. De asemenea, atacantul a spus că jucătorii trebuie să lase capul în jos și să se gândească la următorul meci.

„Suntem foarte supăraţi, foarte dezamăgiţi. Nu ştiu ce să mai spus, mergem mai departe. Ne pare rău pentru fanii noştri, pe care i-am dezamăgit.

Dacă nu era offside şi făceam 1-1 cu Goncalo, poate era alt meci. Aia e, nu s-a pus.

Reclamă

Au avut ocazii mai multe decât noi, și noi am avut, dar au fost mai buni. Au făcut un joc mai bun. Încă nu suntem ceea ce trebuie.

E foarte rău, nu avem ce să mai spunem, trebuia să câștigăm. Asta a fost din păcate. Știam că Bauza este un jucător bun, bravo lui, dar trebuie să ne concentrăm pe noi.

Fanii sunt dezamăgiți, nu am obținut nici măcar un punct în seara asta. Trebuie să lăsăm capul în jos și să mergem înainte. O luăm de la meci la meci, încercăm să obținem cât mai multe puncte.”, a spus Dennis Politic, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, FCU Craiova se află pe locul 10 în Liga 1, cu 30 de puncte după 24 de partide. De cealaltă parte, Dinamo este ultima în campionat, cu doar 16 puncte după tot atâtea partide disputate.

Juan Bauza a înscris golul campionatului!

Juan Bauza a înscris golul campionatului în meciul FCU Craiova – Dinamo! În minutul 52 al meciului, argentinianul a reuşit un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal.

Bauza a făcut un meci mare cu Dinamo. Argentinianul s-a distrat cu apărarea lui Dinamo, trecând de nenumărate ori de jucătorii antrenaţi de croatul Zeljko Kopic.

Bahassa a deschis scorul în minutul 13, cu un şut perfect, iar Bauza a majorat avantajul oltenilor cu golul de zile mari din minutul 52.

La doar câteva minute după golul de generic, argentinianul a creat iar pericol, pasându-i lui Bahassa, care nu a reuşit să realizeze „dubla”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și