Închide meniul

FCU Craiova – Dinamo 2-1. „Câinii” sunt pe ultimul loc în Liga 1. Bahassa şi Bauza au făcut praf apărarea dinamovistă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2024, 21:50

FCU Craiova – Dinamo 2-1. „Câinii sunt pe ultimul loc în Liga 1. Bahassa şi Bauza au făcut praf apărarea dinamovistă

FCU Craiova - Dinamo LIVE TEXT

Bahassa / Captură Orange Sport

FCU Craiova – Dinamo 2-1 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au ajuns „lanterna clasamentului” după ce au fost învinşi de echipa lui Adrian Mititelu în cadrul etapei a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de duelul dintre cele două echipe, considerat derby de ambele tabere, oltenii erau pe locul 11, cu 27 de puncte, în timp ce Dinamo se afla pe ultimul loc, cu 16 puncte. „Câinii” au fost devansaţi în clasament de FC Botoşani, după ce echipa antrenată de Bogdan Andone a învins-o cu 2-1 pe Poli Iaşi.

FCU Craiova – Dinamo 2-1

Min. 90+3: Final de meci! FCU Craiova a învins-o cu 2-1 pe Dinamo şi i-a trimis pe „câini” pe ultimul loc în Liga 1

Min. 90: Bară pentru Dinamo! Goncalo Gregorio a izbit stâlpul din stânga lui Gurău! Oltenii scapă cu faţa curată

Min. 71: Ocazie pentru FCU Craiova! Blănuţă a fost aproape de gol, dar nu a reuşit să prindă spaţiul porţii cu un şut din interiorul careului

Reclamă

Min. 70: Ocazie pentru Dinamo! Abdallah a centrat foarte bine pentru Gregorio, care a reluat pe lângă poartă

Min. 65: FCU Craiova – Dinamo 2-1! Dennis Politic a şutat în forţă, iar Gurău a fost învins! Portarul lui FCU Craiova a atins mingea, dar a respins-o în bară, apoi aceasta a intrat în poartă

Min. 55: O nouă ocazie pentru FCU Craiova! Bauza i-a pasat foarte bine lui Bahassa, dar acesta nu a reuşit să marcheze de această dată

Reclamă 4 / 0/3

Min. 52: FCU Craiova – Dinamo 2-0! Bauza a marcat golul campionatului! A driblat doi adversari şi a marcat cu călcâiul!

Pauză!

Min. 37: Gol anulat pentru Dinamo! Gregorio a trimis un șut din voleu, din interiorul careului și l-a învins pe Gurău! Totuși, golul nu a fost validat, din cauza unui offside.

Min. 13: FCU Craiova – Dinamo 1-0! Bahassa a trimis un șut puternic, din afara careului. Mingea a atins pământul și l-a păcălit pe Golubovic, portarul „câinilor”.

Min. 8: Ocazie pentru Dinamo! Șutul lui Ilic a fost prins de Gurău!

Min. 1: A început meciul!

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas – V. Achim, Dr. Albu – Sidibe, Bauza, Bahassa – Blănuță
Rezerve: R. Popa – M. Enache, Lekiatas, Padula, Asamoah, Buta, M. Ilie, Vl. Pop, Blidar, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Reclamă

Dinamo: Golubovic – Lucas, Velkovski, Patriche – Cr. Costin, Ilic, Pavicic, Bordușanu – Abdallah, Gregorio, D. Politic
Rezerve: Railean, Began – Gnahore, D. Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, A. Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, Milanov
Antrenor: Zeljko Kopic

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la ultimul antrenament oficial înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a 24-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oltenii lui Mititelu sunt neînvinşi în ultimele cinci meciuri cu „câinii” şi îşi doresc să profite de momentul teribil prin care trec rivalii lor. Jucătorii lui Zeljko Kopic au pierdut ambele meciuri din 2024 şi sunt pe penultimul loc în clasament.

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa„, au scris oficialii clubului din Bănie pe contul de Facebook.

Alb-albaştrii au postat şi un video cu fanii care au aprins torţe şi au dat recital. „Ştiinţa bate Dinamo!„, a fost scandarea preferată a ultraşilor.

Zeljko Kopic, despre absenţele lui Dinamo

Zeljko Kopic a anunţat că, în afară de absenţa susendatului Homawoo, Moura şi Neluţ Roşu sunt alţi doi jucători pe care oaspeţii nu se pot baza.

„Mergem mâine să luptăm, să practicăm un fotbal frumos și să dăm totul pentru un rezultat bun. Homawoo este suspendat, Roșu e accidentat, Moura la fel și va lipsi o perioadă mai lungă din cauza accidentăriii din meciul cu Rapid. Le-am transmis jucătorilor că nu e vorba despre cine joacă titular, ci despre echipă, despre cei 25 de jucători plus portarii.

Orice jucător își așteaptă șansa să joace, așa e la noi, așa e și la ei. Să vedem ce echipă se va adapta mai bine! Nu vreau să subestimez o echipă doar pentru că nu are unu sau doi jucători valizi. Au un lot bun și vor da totul pentru a-i suplini pe cei care lipsesc.

Lucrăm la transferul unui atacant, dar iarna nu e ușor să găsești jucători. În plus, trebuie să se muleze pe stilul noștri și să ni-i permitem. E foarte important să batem Craiova”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

FCU Craiova – Dinamo LIVE SCORE | Echipele probabile

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și