Închide meniul

Derby-ul Craiovei a luat foc: „Noapte bună, măscăricilor! S-a ales praful!” Atac dur la ultraşii echipei lui Adrian Mititelu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 10:19

Derby-ul Craiovei a luat foc: „Noapte bună, măscăricilor! S-a ales praful! Atac dur la ultraşii echipei lui Adrian Mititelu

Derby-ul Craiovei a luat foc

Colaj Hepta

Derby-ul Craiovei a luat foc după ce susţinătorii Universităţii Craiova au publicat imagini pe reţelele de cu scenografia pregătită de rivalii de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei din Peluza Nord Craiova, care susţin echipa lui Mihai Rotaru, au postat pe reţelele de socializare imagini şi un mesaj dur la adresa rivalilor din Peluza Sud Craiova.

Derby-ul Craiovei a luat foc

„Papucarii familiei Mititelu au vrut si ei sa faca o coregrafie 3D, prima din viata lor, dar s-a ales praful…Nu va mai chinuiti degeaba, micutilor, ca nu sunt astea de voi! Sunteti mult prea mici pentru noi, mult prea slabi ca sa faceti coregrafii 3D intr-un oras in care sunteti oaspeti!

Noapte buna, măscăricilor!”, a apărut pe pagina de Facebook a Peluzei Nord Craiova.

Reclamă

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

Reclamă 4 / 0/3

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Adrian Mititelu a primit o veste bună înainte de derby-ul cu echipa lui Mihai Rotaru. În urma unui raport al magistraţilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a constatat că sunt elemente pentru judecarea recursului lui Adrian Mititelu la decizia instanţei.

„Am trecut un hop important, însă o să fie foarte greu de obținut dreptatea, atâta timp cât Marian Buda, omul care a manevrat toate litigiile legate de brandul U Craiova, se află în această poziție la Înalta Curte! Dar în viaţă niciodată nu se știe de unde apar surprizele! Poate Karma/ Divinitatea face dreptatea mult așteptată!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu a distribuit pe contul său un articol de pe luju.ro în care se vorbeşte despre recursul său la hotărârea instanţei că echipa lui Rotaru deţine numele şi palmaresul echipei istorice a Craiovei.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și