Închide meniul

Derby-ul FCSB – Rapid a fost reprogramat de către LPF! Când se va juca partida

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 13:49

Derby-ul FCSB – Rapid a fost reprogramat de către LPF! Când se va juca partida

Derby-ul FCSB - Rapid a fost reprogramat de către LPF!

Rapid şi FCSB, luptându-se într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

  • Derby-ul FCSB – Rapid a fost reprogramat de către LPF
  • Partida se va disputa sâmbătă, nu duminică

Derby-ul FCSB – Rapid a fost reprogramat de către LPF. Iniţial, partida ar fi trebuit să aibă loc duminică, la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, ora partidei a fost schimbată la ora 18:15, dar nici această programare nu a rămas în picioare. În cele din urmă LPF a anunţat că partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.

Derby-ul FCSB – Rapid a fost reprogramat de către LPF!

Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorul drepturilor tv au decis ca partida FCSB – FC Rapid 1923, contând pentru ultima etapă a play-off-ului SuperLigii României, să se desfășoare sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 20.30. Programul celorlalte meciuri rămâne neschimbat”, a anunţat LPF pe site-ul ei oficial.

Reclamă

Programul următoarelor partide:

Vineri, 26 mai

Ora 20.00 FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Reclamă

Sâmbătă, 27 mai

Ora 20.30 FCSB – FC Rapid 1923

Ora 20.30 Gloria Buzău – UTA Arad (Baraj de menținere / promovare 1)

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, 28 mai

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – Farul Constanța

Ora 21.00 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Luni, 29 mai

Ora 20.00 FC Dinamo – FC Argeș (Baraj de menținere / promovare 2)

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: „Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Gigi Becali e criticat după Farul – FCSB 3-2. Fost jucător al echipei patronate de Gigi Becali, Nana Falemi îl acuză pe latifundiar pentru rezultatul din „finala campionatului”.

Falemi susţine că Gigi Becali nu îşi poate reproşa decât lui întoarcerea de scor de la Constanţa.

Reclamă

Nu e corect ca Gigi să dea vina pe jucători! El a greșit tactica! Detalii mici au făcut diferența!

Dar per total, ca Farul să arate așa bine, fără Alibec și condusă cu 2-0, în meci-finală, arată că acolo se muncește super-serios!!! Deci noi suntem departe! Prin urmare, nu e corect ca Gigi să dea în jucători!

Un meci-finală se joacă diferit față de un meci de campionat! Dacă Gigi juca corect, putea să câștige, cu tot decalajul de organizare al echipei și al clubului, care este net în favoarea lui Gică! Închide jocul! Schimbă sistemul, treci în 1-4-4-2.

Joacă mai departe cu Tamm, care nu mai este expus, dacă alegi să te aperi, spațiile sunt mai mici, riscurile sunt mai mici. Nu mai ieși în față decât cu Coman și Compagno și Cordea doar pe faza de joc!

Ataci doar pe contraatac și la faze fixe și eventual îi mai prinzi, îl dai și pe al 3-lea, și pe al 4-lea, pentru că ai calitate în față! Joci urât, dar la final ridici trofeul!

Ai încercat ceva ce nu ai putut, te-ai lăsat expus și ai plătit! Așa că nu e corect să dai vină pe jucători”, a scris Nana Falemi pe Facebook după Farul – FCSB 3-2.

Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul: ”M-a durut capul până ieri”

Bănel Nicoliță a fost extrem de trist după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi s-a impus la Ovidiu, cu 3-2, după ce roș-albaștrii au condus cu 2-0.

”Eu sunt foarte trist. M-a durut capul până ieri, sincer. Vorbesc foarte serios, n-am avut chef de nimic, nici să duc fetele la școală. Sunt un om care suferă. La 2-0 cine se mai gândea? La 2-0, echipa a dat dovadă că e puternică și își dorește să câștige acest meci.

Dar la 2-0 să te retragi în minutul 18? O echipă mare joacă, tată! Le dai 10 când îi prinzî în corzi, nu te mai retragi. Mai ales ce greșeală face fundașul central cu ăla mic… faci corner din care iese golul doi. Pentru mine, apărarea a trădat, toată linia.

Normal că a fost greșită schimbarea lui Tamm, eu nu-l scoteam o secundă, chiar dacă avea galben. Gândiți-vă că a luat 4 galbene tot sezonul. Ți-e frică că îl ia pe al doilea? Niciodată, e un jucător profesionist, cu multă experiență și nu făcuse vreo greșeală prin care să primească echipa gol. Nu aveai cum să-l scoți”, a spus Nicoliță, citat de fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”