Închide meniul

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: „Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 12:14

Reclamă
Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu din sezonul viitor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e criticat după Farul – FCSB 3-2. Fost jucător al echipei patronate de Gigi Becali, Nana Falemi îl acuză pe latifundiar pentru rezultatul din „finala campionatului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Falemi susţine că Gigi Becali nu îşi poate reproşa decât lui întoarcerea de scor de la Constanţa.

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2

Nu e corect ca Gigi să dea vina pe jucători! El a greșit tactica! Detalii mici au făcut diferența!

Dar per total, ca Farul să arate așa bine, fără Alibec și condusă cu 2-0, în meci-finală, arată că acolo se muncește super-serios!!! Deci noi suntem departe! Prin urmare, nu e corect ca Gigi să dea în jucători!

Un meci-finală se joacă diferit față de un meci de campionat! Dacă Gigi juca corect, putea să câștige, cu tot decalajul de organizare al echipei și al clubului, care este net în favoarea lui Gică! Închide jocul! Schimbă sistemul, treci în 1-4-4-2.

Reclamă

Joacă mai departe cu Tamm, care nu mai este expus, dacă alegi să te aperi, spațiile sunt mai mici, riscurile sunt mai mici. Nu mai ieși în față decât cu Coman și Compagno și Cordea doar pe faza de joc!

Ataci doar pe contraatac și la faze fixe și eventual îi mai prinzi, îl dai și pe al 3-lea, și pe al 4-lea, pentru că ai calitate în față! Joci urât, dar la final ridici trofeul!

Ai încercat ceva ce nu ai putut, te-ai lăsat expus și ai plătit! Așa că nu e corect să dai vină pe jucători”, a scris Nana Falemi pe Facebook după Farul – FCSB 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbările comandate de Gigi Becali la pauză au stârnit revolta jucătorilor FCSB: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm aşa”

Schimbările comandate de Gigi Becali la pauza meciului cu Farul ar fi stârnit revolta jucătorilor FCSB.

Potrivit gsp.ro, aceştia au reacţionat în vestiar când au aflat ce modificări a cerut patronul FCSB.

De ce să schimbăm? Jucăm bine, să continuăm așa!”, ar fi spus în vestiar mai mulţi jucători, potrivit sursei citate.

Gigi Becali ar fi cerut schimbările pentru că l-a nemulţumit evoluţia lui Octavian Popescu şi fiindcă se temea ca Tamm să nu fie eliminat. În locul lui Joonas Tamm a fost introdus Iulian Cristea, iar în locul lui Octavian Popescu a intrat Andrei Cordea.

Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii introduşi la pauză

Cine merită campionatul, îl merită! Dacă ai condus 2-0 şi primeşti trei goluri, nu poţi să ai pretenţi! Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0. Bravo lor!

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Reclamă

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Tavi Popescu… Fotbalul nu e tiki-tiki, e război! Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!”, a mai declarat Gigi Becali după înfrângerea cu Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și