Închide meniul

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB-ului: „Știți ce fac jucătorii la ședința tehnică?”. Un fost stelist a spus totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2023, 9:40

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB-ului: „Știți ce fac jucătorii la ședința tehnică?. Un fost stelist a spus totul

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1 / Hepta

Vivi Răchită a făcut dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB-ului. Fostul fundaș știe de ce clubul patronat de Gigi Becali se chinuie de ani de zile să câștige titlul. Răchită spune că roș-albaștrii nu vor reuși să întrerupă seria eșecurilor până nu va fi adus un antrenor care să controleze vestiarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora actuală, FCSB nu are antrenor principal. În ultima perioadă, echipa a fost condusă de Mihai Pintilii, dar delegatul roș-albaștrilor a fost suspendat de FRF pentru că a dat indicații de pe bancă, fără să dețină licența PRO.

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB-ului: „Știți ce fac jucătorii la ședința tehnică?”

Vivi Răchită a tras un semnal de alarmă în privința situației din vestiarul FCSB-ului. Fostul fundaș de la Steaua a dezvăluit că unii jucători nu au respect față de staff-ul tehnic de la echipa lui Gigi Becali.

Răchită susține că jucătorii FCSB-ului nu acordă importanță indicațiilor date de antenor în timpul ședințelor tehnice. Mai mult, fostul fundaș a dezvăluit că elevii lui Mihai Pintilii se joacă pe telefoane în timp ce staff-ul le explică ce au făcut bine și ce nu în timpul meciurilor, la ședințele de vizionare.

„FCSB nu va câştiga campionatul până când nu va fi un jupân pe bancă, atunci când va intra un antrenor în vestiar şi toată lumea să tacă, nu să stea pe telefoane când fac vizionare.

Reclamă

Ştiţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică? Stau pe telefon. Eu o ştiu de la ei, din vestiar. Stau, fac vizionare și se joacă pe telefoane.

Ştiu de la ei, de la jucători. Pentru că nu există un antrenor care să pună piciorul în prag. Nu ştiu la antrenament, eu vorbesc de vizionări, de ceea ce se întâmplă acolo”, a spus Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali trebuie să găsească un antrenor cu licență PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost învinsă de UTA cu scorul de 3-1, în penultima etapă a sezonului regular din Liga 1.

Vicecampioana a rămas pe locul 3, cu 54 de puncte. Echipa roș-albastră a ratat șansa să se apropie la 4 puncte de liderul Farul și la 3 de CFR Cluj.

Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA

Mihai Stoica a scos în evidență faptul că Adrian Șut a avut o nouă prestație solidă. Mijlocașul de 23 de ani venea după două meciuri consecutive cu gol marcat, contra celor de la FC Argeș și Petrolul.

Chiar dacă n-a reușit să înscrie și în meciul cu UTA, Mihai Stoica l-a lăudat pe tânărul jucător pentru evoluția sa.

Adrian Șut a fost integralist în partida de la Arad, la fel ca în ultimele 10 runde din Liga 1.

MM s-a abținut să-i critice pe jucătorii FCSB-ului care l-au dezamăgit în ultimul meci.

„Dezamăgirea pe care mi-au produs-o unii dintre jucători o țin pentru mine. Vreau să remarc din nou jocul foarte, foarte bun făcut de Adrian Șut, chiar la un meci pierdut cu 3-1.

Reclamă

Îmi e greu să scot din context arbitrajul, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Adrian Șut a bifat 26 de apariții în toate competițiile din actualul sezon. Mijlocașul de 23 de ani a marcat 4 goluri și a oferit 2 assist-uri pentru FCSB.

Șut a venit la vicecampioana României în 2019, de la Academica Clinceni. De-a lungul carierei, el a mai jucat la ASA Târgu Mureș 2, Unirea Jucu și Pandurii Tg. Jiu.

Recomandări
  • Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB-ului
  • „Știți ce fac jucătorii la ședința tehnică?”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și