Închide meniul

Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu, în urma căruia Rotaru a spus că „i-a spart nasul”!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 11:58

Reclamă
Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu, în urma căruia Rotaru a spus că „i-a spart nasul!

Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu

Ştefan Baiaram va purta o mască pe faţă / Facebook Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a declarat după derby-ul Universitatea Craiova – Rapid 1-1 că Alexandru Albu i-a „spart nasul” lui Baiaram. Iată diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce anticipa Mihai Rotaru s-a confirmat. Diagnosticul arată că Baiaram a suferit o fractură. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a avut un schimb de replici cu Ion Crăciunescu după meci. Rotaru a susţinut că a fost penalty, lucru confirmat ulterior şi de Ion Crăciunescu.

Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu, în urma căruia Rotaru a spus că „i-a spart nasul”!

Diagnostic: Fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale”, a transmis Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

Din fericire, Ştefan Baiaram va putea evolua, cu masca respectivă pe faţă, la meciurile Universităţii Craiova din play-off.

Reclamă

Universitatea Craiova va termina locul 4 sezonul regular, indiferent de rezultatele din ultima etapă de dinainte de play-off. Echipa lui Rotaru are 46 de puncte, cu 4 mai puţin decât locul 3 ocupat de CFR Cluj şi cu 4 mai mult decât echipa aflată acum pe locul 5, Farul.

Ion Crăciunescu s-a contrat în direct cu Mihai Rotaru. Ironii pentru patronul Universităţii Craiova: „Mă chemaţi la meditaţii”

Ion Crăciunescu s-a contrat în direct cu Mihai Rotaru. Fostul arbitru şi patronul Universităţii Craiova au analizat mai multe faze litigioase din derby-ul Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Crăciunescu l-a ironizat pe Rotaru în timp ce milionarul îşi exprima opinia în privinţa unor posibile penalty-uri neacordate.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să vorbim despre fotbal, vreau să puneți faza în care Baiaram și-a spart nasul, prin minutul 80, am avut un penalty acolo.

La ei este ușor de dat penalty, la noi nu? Nu sunt de acord cu cel de-al doilea penalty acordat pentru Rapid, poate a fost ofsaid la prima pasă”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Haideți că deveniți specialist în arbitraj, domnule Rotaru, poate mă chemați și la meditații!”, a replicat ironic Ion Crăciunescu.

Ulterior, Ion Crăciunescu avea să îi dea dreptate lui Mihai Rotaru în privinţa duelului din careu dintre Albu şi Ştefan Baiaram.  ”Este genul de fază în care un atacant pendulează spre înainte și lovește mingea și un apărător care vrea și el să lovească mingea. E greu de dat, dar este fault”, a susţinut Crăciunescu.

Mihai Rotaru: „Nu mi se pare că FCSB arată ca o echipă campioană”! De ce a ales să ţină cu Rapid în derby-ul cu echipa lui Becali

Mihai Rotaru a făcut declaraţii după meciul Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că şi-a luat gândul de la titlu după acest meci.

Rotaru a precizat că visa să bată astăzi, iar sâmbătă Rapid să fi învins FCSB. Patronul Universităţii Craiova a subliniat că aşa echipa lui ar fi revenit în lupta pentru titlu.

A fost un meci captivant, de luptă, între două echipe bune, sensibil egale din punctul meu de vedere, şi cred şi al rapidiştilor.

Reclamă

A fost un meci crâncen, a meritat să vii la stadion. Un meci care a făcut cinste Ligii 1.

„Visul nostru era să câştigăm azi, iar sâmbătă Rapid să bată FCSB”

Visul nostru era să câştigăm azi, iar sâmbătă Rapid să bată FCSB. Ne renăştea speranţa la titlu. Din păcate, nu ne-a ieşit.

Faţă de CFR am avut 7 puncte, iar în ultima etapă aveam 1 punct peste CFR.

Nu mi s-a părut FCSB aseară că arată ca o echipă campioană. Nici cu Botoşani.

La 1-0 am avut două ocazii, puteam să facem 2-0”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și