Închide meniul

Mihai Rotaru: „Nu mi se pare că FCSB arată ca o echipă campioană”! De ce a ales să ţină cu Rapid în derby-ul cu echipa lui Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 23:09

Mihai Rotaru: „Nu mi se pare că FCSB arată ca o echipă campioană! De ce a ales să ţină cu Rapid în derby-ul cu echipa lui Becali

Mihai Rotaru, reacţie tranşantă despre FCSB

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a făcut declaraţii după meciul Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că şi-a luat gândul de la titlu după acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a precizat că visa să bată astăzi, iar sâmbătă Rapid să fi învins FCSB. Patronul Universităţii Craiova a subliniat că aşa echipa lui ar fi revenit în lupta pentru titlu.

Mihai Rotaru: „Nu mi se pare că FCSB arată ca o echipă campioană”!

A fost un meci captivant, de luptă, între două echipe bune, sensibil egale din punctul meu de vedere, şi cred şi al rapidiştilor.

A fost un meci crâncen, a meritat să vii la stadion. Un meci care a făcut cinste Ligii 1.

Visul nostru era să câştigăm azi, iar sâmbătă Rapid să bată FCSB. Ne renăştea speranţa la titlu. Din păcate, nu ne-a ieşit.

Reclamă

Faţă de CFR am avut 7 puncte, iar în ultima etapă aveam 1 punct peste CFR.

Nu mi s-a părut FCSB aseară că arată ca o echipă campioană. Nici cu Botoşani.

La 1-0 am avut două ocazii, puteam să facem 2-0”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova e pe locul 4 în Liga 1 în acest moment, cu 46 de puncte. Liderul FCSB are 18 puncte mai mult decât echipa lui Mihai Rotaru.

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem”

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB. Patronul Rapidului a subliniat că rezultatul meciului cu Universitatea Craiova avantajează FCSB.

Înainte de derby-ul Rapid – FCSB, care se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, echipa lui Gigi Becali are 12 puncte peste cea a lui Dan Şucu.

Ştiam că o să întâlnim o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem.

Ştiam că o să fie un meci de care pe care, rezultatul avantajează mai mult FCSB-ul.

Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă”, a declarat Dan Şucu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Rapid – FCSB va fi în format LIVE TEXT sâmbătă, de la ora 20:00, pe AS.ro. Meciul se va disputa pe Arena Naţională.

Reclamă

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!”

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova. Antrenorul Rapidului e de părere că echipa sa trebuia să primească penalty în minutul 86, la duelul dintre Maldonado şi Oaidă.

Mijlocaşul Rapidului a tras la poartă, însă imediat s-a prăbuşit în careu. Antrenorul Rapidului e convins că intervenţia lui Maldonado a fost una neregulamentară şi că echipa sa merita să primească penalty.

„Un rezultat pozitiv, dar rămâne cu un gust amar. Noi am venit aici de a câştiga meciul. Am contracarat bine toţi mijlocaşii lor. La prima şansă, ei ne-au dat gol. Până atunci ei nu au făcut nimic.

A fost şi acel episod. M-am uitat la fază, trebuie să spună ei argumentele pentru care nu au dat penalty. Vorbim despre cine a fost la VAR. Cum e posibil? Dacă nu e penalty acesta, atunci ne lăsăm de fotbal! După ce a dat Oaidă, a căzut pe el. Nu e posibil.

Noi avem două meciuri grele. Nu e uşor să câştigi cu Craiova, care e o echipă foarte bună. Ne dorim să câştigăm pentru că mergem la 9 puncte”, a spus Bergodi la digisport.ro, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și