Închide meniul

Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid – Farul: „Uneori mă mai ceartă”. Ce a zis Cojocaru

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 23:24

Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid – Farul: „Uneori mă mai ceartă. Ce a zis Cojocaru

Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid - Farul: "Uneori mă mai ceartă". Ce a zis Cojocaru

Grameni şi Papeau, în Rapid - Farul / Hepta

Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid – Farul 1-2. Echipa lui Gheorghe Hagi a debutat cu dreptul în play-off, în timp ce formaţia din Giuleşti a făcut un pas greşit în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a marcat cele două goluri ale formaţiei de la malul mării, ambele după două pase geniale date de Grameni şi Cojocaru. Ultimul a fost pentru prima oară titular în echipa lui Gică Hagi.

Dina Grameni, după pasa genială pentru Louis Munteanu în Rapid – Farul

Dina Grameni a vorbit la finalul meciului. Acesta a recunoscut că echipa joacă fără presiune, motiv pentru care formaţia lui Hagi a arătat atât de bine în partida din Giuleşti. De asemenea, el a dezvăluit şi faptul că Louis Munteanu îl mai ceartă, atunci când nu îi pasează:

„A fost o bucurie foarte mare, miza e mare. Înaintea meciului eram încrezător, vorbeam că trebuie să jucăm fotbalul pe care îl ştim noi. Şi în sezonul regulat am demonstrat că împotriva cluburilor de pe primele locuri jucăm mai bine, pentru că ies la joc. Astea sunt meciurile care atrag publicul şi ne bucurăm că am intrat în play-off.

I-am analizat foarte bine, ne-am uitat la meciul lor cu FCSB. Mă aşteptam să intrăm puţin pe vârfuri. Ne oferă încredere pe viitor, urmează FCSB-ul şi vrem să luăm cele trei puncte.

Reclamă

Acum un an şi jumătate i-am pasat aşa lui Alibec, acum lui Louis. Mă mai ceartă uneori că nu-i pasez, dar ne ştim de mici. Noi jucăm fără presiune, suntem destul de jos, ne oferă o linişte constructivă, ne putem desfăşura jocul, anul trecut am jucat şi la rezultat, eram pe primul loc”, a declarat Grameni, la digisport.ro.

La finalul partidei, Cojocaru a dezvăluit că nu a avut emoţii în momentul în care a intrat pe teren. De asemenea, antrenamentele şi faptul că se cunoaşte de mic cu Munteanu l-au ajutat să îl găsească perfect pe atacantul campioanei din sezonul trecut:

„Am început play-off-ul cu dreptul, mă bucur că am ajutat echipa cu un assist. Lucrăm la antrenament, cu Louis mă ştiu de mic, mă bucur că l-am găsit bine şi el a marcat. Cu atitudinea mea pozitivă la antrenamente, multă muncă, am intrat.

Reclamă 4 / 0/3

Când am păşit pe teren am uitat de tot şi mi-am văzut de jocul meu. Suntem la fotbal, nici nu prea îi auzim (n.r. pe suporteri). Obiectivul a fost să intrăm în play-off, acum luăm fiecare meci în parte”, a declarat Ionuţ Cojocaru, la digisport.ro.

Louis Munteanu, savuros după dubla din Rapid – Farul

În Giuleşti, Munteanu l-a învins de două ori pe Marian Aioani, fostul său coechipier de la Farul. Munteanu a dezvăluit că i-a dat mesaj portarului chiar în dimineaţa partidei şi l-a avertizat că va înscrie:

„Am făcut o partidă foarte bună. Sutem fericiţi pentru o victorie mare. Noi nu mai avem presiune, dar nu înseamnă că ne dăm la o parte. S-a văzut şi în seara asta că avem atitudine, personalitate.

Ambele golurau fost foarte frumoase şi le mulţumesc (n.r. lui Grameni şi Cojocaru). Sunt fericit că am reuşit să marchez în această seară, mai ales lui Marian (n.r. Aioani). Este fratele meu, i-am dat mesaje de dimineaţă şi i-am spus că îi dau gol. Chiar am făcut o partidă foarte bună şi s-a văzut asta pe teren.

Astea ne-am propus, să fim în cupele europene. Nu avem presiune şi asta s-a văzut în jocul nostru. Am avut posesie în seara aceasta.

Aşa a fost şi anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheter în play-off din nou.

Au fost fani, e mai bine cu fani. A fost atmosferă, a fost frumos. Aici este mereu frumos”, a declarat Louis Munteanu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și