Închide meniul

Louis Munteanu, savuros după dubla din Rapid – Farul: „E fratele meu. I-am dat mesaj de dimineaţă”. Ce i-a transmis lui Aioani

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 22:54

Reclamă
Louis Munteanu, savuros după dubla din Rapid – Farul: „E fratele meu. I-am dat mesaj de dimineaţă. Ce i-a transmis lui Aioani

Louis Munteanu, savuros după dubla din Rapid - Farul

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Hepta

Louis Munteanu a avut un discurs savuros după dubla din Rapid – Farul. Atacantul de 21 de ani a fost decisiv în victoria cu 2-1 a echipei lui Gheorghe Hagi din Giuleşti. Munteanu a marcat ambele goluri după două pase geniale date de Grameni şi Cojocaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a încheiat astfel o serie negativă, de 7 meciuri fără gol marcat. Atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul este convins că cele două goluri din Giuleşti reprezintă descătuşarea de care avea nevoie şi vrea să repete performanţa din sezonul trecut, când a fost cel mai bun marcator din play-off.

Louis Munteanu, savuros după dubla din Rapid – Farul

În Giuleşti, Munteanu l-a învins de două ori pe Marian Aioani, fostul său coechipier de la Farul. Munteanu a dezvăluit că i-a dat mesaj portarului chiar în dimineaţa partidei şi l-a avertizat că va înscrie:

„Am făcut o partidă foarte bună. Sutem fericiţi pentru o victorie mare. Noi nu mai avem presiune, dar nu înseamnă că ne dăm la o parte. S-a văzut şi în seara asta că avem atitudine, personalitate.

Ambele golurau fost foarte frumoase şi le mulţumesc (n.r. lui Grameni şi Cojocaru). Sunt fericit că am reuşit să marchez în această seară, mai ales lui Marian (n.r. Aioani). Este fratele meu, i-am dat mesaje de dimineaţă şi i-am spus că îi dau gol. Chiar am făcut o partidă foarte bună şi s-a văzut asta pe teren.

Reclamă

Astea ne-am propus, să fim în cupele europene. Nu avem presiune şi asta s-a văzut în jocul nostru. Am avut posesie în seara aceasta.

Aşa a fost şi anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheter în play-off din nou.

Au fost fani, e mai bine cu fani. A fost atmosferă, a fost frumos. Aici este mereu frumos”, a declarat Louis Munteanu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu, dublă de senzaţie în Rapid – Farul!

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 23, atunci când a primit o pasă superbă de la Grameni. Atacantul lui Gheorghe Hagi a reuşit să facă dubla după o nouă pasă de excepţie, în minutul 56. De data aceasta, el a fost „servit” de debutantul Cojocaru.

Golurile marcate de Louis Munteanu au pus capăt unei serii negative a atacantului împrumutat de Fiorentina. În 2024, el marcase un singur gol, în primul meci, cu Universitatea Craiova. De atunci, el a jucat în alte 7 partide, fără să înscrie. Cu toate acestea, el şi-a trecut în cont 2 pase de gol.

În total, atacantul lui Gheorghe Hagi are 7 goluri şi 3 pase decisive în 25 de meciuri disputate în tricoul lui Farul în acest sezon de Liga 1. Sezonul trecut, atunci când Farul a ieşit campioană, Munteanu a înscris de 10 ori: 4 goluri în sezonul regulat şi 6 goluri în play-off.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și