Închide meniul

Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat de un fan în Mircea Orbuleţ! Anunţul făcut de LPF

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 16:33

Reclamă
Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat de un fan în Mircea Orbuleţ! Anunţul făcut de LPF

Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat

Ahmed Bani şi Udeme Junior Pius, în Dinamo - FC Botoşani / Hepta

Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat de un fan în Mircea Orbuleţ! „Câinii” au obţinut la meciul cu FC Botoşani prima victorie de la revenirea în Liga 1, dar fanii dinamoviştilor au fost la un pas de a primi o sancţiune dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 80 al partidei cu FC Botoşani, Adrian Cojocaru a întrerupt jocul, după o ciocnire între Cristi Costin şi Alin Şeroni. Tot atunci, un fan de la tribuna a doua a stadionului Arcul de Triumf a aruncat cu un pahar de suc şi l-a lovit pe asistentul Mircea Orbuleţ.

Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat de un fan în Mircea Orbuleţ. „Câinii” au primit doar o amendă

Arbitrul de centru s-a dus imediat la asistent, pentru a se asigura că este bine. După o discuţie scurtă, Orbuleţ a spus că este în regulă, iar Adrian Cojocaru a reluat partida.

Dinamoviştii se temeau de o sancţiune dură din partea Comisiei de Disciplină a FRF, dar clubul a scăpat doar cu amendă de 5000 de lei, aşa cum a anunţat LPF:

„Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, potrivit lpf.ro.

Reclamă

De asemenea, Comisia de Disciplină a FRF a amendat cluburile Rapid şi Petrolul după duelul din Giuleşti, câştigat de „lupii galbeni” cu 2-0.

„Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC Rapid cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, a mai anunţat LPF.

Dinamo – Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial al „câinilor”

Dinamo a anunţat că partida cu Petrolul Ploieşti din etapa a şaptea a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, astfel încât dorinţa lui Ovidiu Burcă nu se va îndeplini.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că meciul va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, partida dintre Dinamo şi Petrolul Ploieşti nu va avea mai mult de 7500 de spectatori.

Dinamo a evoluat până acum toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon de Liga 1 pe stadionul Arcul de Triumf. De asemenea, „câinii” au jucat tot acolo şi mai multe meciuri din finalul sezonului trecut din Liga 2, înainte de a reveni în primul eşalon fotbalistic din România.

„Noi ne dorim să jucăm pe Arena Naţională. Eu cred că va veni lume multă şi vor fi 30 de mii de dinamovişti”, spunea Ovidiu Burcă, la digisport.ro, după FC Voluntari – Dinamo 2-3.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și