Închide meniul

Dinamo și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. „Câinii roșii” atacă Liga 1 în haine noi

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 18:08

Reclamă
Dinamo și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Câinii roșii” atacă Liga 1 în haine noi

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre farsa istorică de la FCSB - Manchester City

Ovidiu Burcă la un meci al lui Dinamo / Facebook

Dinamo și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. Oficialii clubului din Ștefan cel Mare au făcut anunțul, înainte de debutul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Ovidiu Burcă încep noul sezon al Ligii 1 pe 17 iulie, pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Partida va începe de la ora 21:30.

Dinamo și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. „Câinii” au păstrat culorile tradiționale

Clubul din Ștefan cel Mare a păstrat culorile tradiționale ale echipei, alb și roșu, pentru echipamentele din noul sezon. Astfel, tricoul de acasă este roșu, cu anumite elemente albe, în timp ce echipamentul din deplasare este alb, cu anumite elemente roșii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dinamo 1948 București (@dinamobucurestiofficial)

Cele două echipamente vor putea fi văzute în teren, începând cu primele etape ale Ligii 1. Astfel, echipamentul pentru teren propriu va fi folosit împotriva celor de la Universitatea Craiova, în timp ce echipamentul pentru deplasare va fi folosit, cel mai probabil, la meciul împotriva celor de la FCSB, care se va juca pe stadionul „Steaua”.

Reclamă

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo. Andrei Nicolescu a anunţat că situaţia lui Vlad Iacob se va lămuri în curând.

Preşedintele lui Dinamo a spus că i s-a oferit un salariu de 6.000 de euro pe lună lui Vlad Iacob pentru a renunţa la funcţia de administrator special, dar acesta a refuzat.

„Nu pot să zic că e liniște, Vlad e băiatul lui tata. Ar fi câștigat 6.000 de euro. Dacă preferi să stai pe zero lei și să ai drept de semnătură, în loc să iei 6.000 de euro…

Reclamă 4 / 0/3

Din perspectiva noastră, el distorsionează mesajele care pleacă de la administratorul judiciar către noi și invers. Asta este o problemă.

O vom lămuri cât de curând (n.r.: situaţia lui Vlad Iacob). Miza e prea mică pentru noi sau pentru Dinamo pentru a ne împiedica acum. Revin la ofertă. Dacă asta nu e o ofertă corectă, atunci ce să mai spun? Contractul era pe o perioadă nedeterminată, 6.000 de euro lunar.

În ultima vreme am început să avem un dialog direct cu domnul Zăvăleanu. Cumva și noi am greșit, informația pleca de la noi prin Vlad Iacob, el o dădea mai departe prin termenii și prin timingul lui”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei! Andrei Nicolescu: „O să vedem dacă cineva e responsabil”

Dinamo şi-a achitat datoriile pe care le avea la foşti jucători şi aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri. Andrei Nicolescu, a spus că ar fi preferat ca banii să intre în club, nu să ajungă la foşti jucători.

Dinamo le-a plătit sumele restante lui Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

„O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte.

O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum”, a declarat președintele clubului din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și