Închide meniul

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă. Ce salariu va încasa jucătorul cu 47 de selecții la echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 18:59

Reclamă
Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă. Ce salariu va încasa jucătorul cu 47 de selecții la echipa națională

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă

Georgi Milanov / Profimedia

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă. Oficialii formației din Ștefan cel Mare s-au înțeles cu un internațional bulgar, în vârstă de 31 de ani. Este vorba despre Georgi Milanov, jucător care are 47 de selecții în echipa națională a Bulgariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această înțelegere, „câinii” au ajuns la 5 transferuri efectuate în această iarnă. Până la Milanov, Dinamo i-a mai adus pe Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și pe Petru Neagu.

Dinamo a realizat al 5-lea transfer din această iarnă. Cine este Georgi Milanov

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii echipei din Ștefan cel Mare s-au înțeles cu internaționalul bulgar, care va semna contractul în cel mai scurt timp. Acesta va încasa un salariu surprinzător, având în vedere situația actuală de la clubul aflat pe penultimul loc în Liga 1. Este vorba despre suna de 10.000 de euro pe lună, care va crește în situația în care „câinii” vor reuși să se salveze de la retrogradare.

Mijlocașul și-a început cariera la Litex Lovech, club care a fost pregătit în trecut de Laurențiu Reghecampf. A mai fost legitimat la echipe precum CSKA Moscova, Grasshoppers Zurich, MOL Fehervar, Levski Sofia și Al-Dhafra. De la clubul arab a plecat în această vară, iar astfel va semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Așa cum a fost menționat anterior, a adunat 47 de selecții la echipa națională a Bulgariei, pentru care a reușit să marcheze 2 goluri. În momentul de față este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă în anul 2015, atunci când juca la CSKA Moscova. La momentul respectiv valora suma de 6 milioane de euro.

Reclamă

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo

Zeljko Kopic are probleme de lot înainte de Petrolul – Dinamo. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele jucătorilor, înainte de prima partidă din anul 2024, care se va juca pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Duelul dintre „lupii galbeni” și formația pregătită de Zeljko Kopic este programat pentru data de 20 ianuarie, de la ora 20:00. Duelul contează pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024, și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Nu ne putem baza pe Dennis Politic, care este suspendat, nici pe Velkovski, nu i-a ajuns permisul de muncă şi nu poate juca. Toţi ceilalţi jucători sunt pregătiţi. Suntem motivaţi, aştept de la jucători să fie la nivelul maxim. Respectăm Petrolul mult, ştiu că au o echipă bună, au înscris 22 de goluri şi au primit 22.

Reclamă 4 / 0/3

Vom avea un meci dificil, jucătorii noştri trebuie să fie războinici, pentru că vor fi multe dueluri, un meci cu intensitate, energie, iar pentru un rezultat bun trebuie să fim la nivel înalt la aceste aspecte.

Pentru noi, fiecare meci este important. Mai avem 9+9 jocuri (n.r – cu tot cu play-out-ul), pe fiecare le vom pregăti la fel, să fim la cel mai înalt nivel la care putem”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică Vezi toate știrile
Citește și