Închide meniul

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

Publicat: 28 august 2024, 17:19

Reclamă
Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo nu a scăpat şi a fost amendată drastic de Comisia de Disciplină. Clubul din Ştefan cel Mare este bun de plată din cauza incidentelor provocate de fani în precedentele două etape din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât, miercuri, ca FC Dinamo să primească penalităţi sportive totale de 12.500 de lei ca urmare a incidentelor de la meciurile cu Sepsi şi FC Rapid.

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină

După partida cu Sepsi, Dinamo a primit o penalitate sportivă de 5.000 lei, iar după confruntarea cu Rapid dinamoviştii au primit o penalitate sportivă de 7.500 lei, anunţă news.ro.

Articolul în baza căruia s-au dictat sancţiunile fac referire la comportamentul neregulamentar al spectatorilor, mai exact introducerea în stadion de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante şi alte obiecte folosite pentru tulburarea ordinii publice sau pentru acte de violenţă, afişarea unor inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene ori emiterea de sunete în scop jignitor, dar şi aprinderea ori aruncarea cu obiecte spre alţi spectatori sau spre/în terenul de joc.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a decis sancţiuni după eliminările de la meciurile Dinamo – Universitatea Craiova şi Sepsi – Unirea Slobozia:

Reclamă
Reclamă

SC Dinamo 1948 SA vs. Universitatea Craiova – Eliminări Sivis Maxime James (gazde), Homawoo Josue Francisc (gazde) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Sivis Maxime James cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Homawoo Josue Francisc cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs. AFC Unirea 04 Slobozia – Eliminare Ninaj Branislav (gazde) – În temeiul art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Reclamă

Ce a spus Cristi Borcea despre şansele la play-off ale „câinilor”

Cristi Borcea a oferit o reacţie fermă despre Dinamo. Fostul patron din Ştefan cel Mare consideră că formaţia lui Zeljko Kopic mai are nevoie de transferuri, pentru a se putea bate la play-off.

Dinamo are un început excelent de sezon, reuşind să învingă Universitatea Craiova, în etapa precedentă. În runda următoare, „câinii” se vor duela cu liderul U Cluj, în deplasare.

Cristi Borcea a analizat jocul lui Dinamo şi a declarat că apărarea este un plus, spre deosebire de sezonul precedent. Acesta este convins că formaţia din Ştefan cel Mare are şanse să se califice în play-off, în cazul în care se vor mai realiza şi transferuri.

Dacă mai achiziționează 2-3 jucători de valoare, Dinamo poate prinde play-off-ul. Jucători de valoare, care să facă diferența. Campionatul e foarte slab, nu slab.

Unirea Slobozia bate în deplasare, e un campionat foarte slab, cel mai slab de până acum, de când ma uit la fotbal. Spun că anul ăsta, CFR cu Dan Petrescu e principala favorită la titlu. E singura echipă care joacă, aleargă. Sunt echipe care nu pot să alerge, asta e drama în Liga 1 în momentul de față.

Dinamo, față de celelalte echipe, compensează prin capacitatea de efort. Este o echipă care aleagă. Când nu se aleargă, se cunoaște. Anul trecut luau multe goluri după minutul 80. Acum, Dinamo alternează o apărare bună, un mijloc dar și atacul. A dat în fiecare etapă minim două goluri, iar acest lucru spune foarte mult.

Să nu exagerăm. Nu se poate Dinamo bate la campionat în momentul de față. Acum, cu 2-3 jucători, fiind campionatul atât de slab, poate prinde un play-off. Să nu ne facem iluzii”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

19:35

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

19:25

LIVE TEXTFC Voluntari – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis scorul. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și