Închide meniul

Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1! FRF a anunţat lista echipelor care au îndeplinit cerinţele minime

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 19:34

Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1! FRF a anunţat lista echipelor care au îndeplinit cerinţele minime

Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1

Bucuria jucătorilor lui Dinamo, după victoria de pe Arena Naţională / Hepta

Dinamo a scăpat de griji şi a aflat că are licenţă şi poate promova în Liga 1. Vestea vine într-un moment excelent pentru clubul din Ştefan cel Mare, care este în faţa returului barajului cu FC Argeş. „Câinii” sunt aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după ce au câştigat cu 6-1 pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii lui FC Argeş anunţaseră că, indiferent dacă vor fi învinşi de Dinamo la baraj, se aşteaptă să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc. Aşteptau ca Dinamo sau una dintre echipele din Liga 1 să nu primească licenţă.

Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1

Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective„, a spus Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului, pentru prosport.ro.

Planul echipei din Trivale nu are şanse de reuşită. FRF a transmis că toate echipele din Liga 1 au primit drept de a juca în sezonul viitor. Pe listă mai sunt Dinamo şi Buzău. Singurele echipe care nu au primit licenţă sunt CSA Steaua şi Unirea Dej, care au fost în play-off-ul din Liga 2.

Următoarele cluburi au primit licență pentru participarea la Campionatul Național Liga 1, sezonul 2023 – 2024, ca urmare a constatării îndeplinirii cerințelor minime stabilite în Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de sustenabilitate financiară, ediția 2022:

Reclamă

Asociaţia Club Sportiv Sepsi O.S.K. din Sfântu Gheorghe
Asociaţia Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş
Asociaţia Clubul Sportiv Petrolul 52
Asociaţia Fotbal Club Botoşani
Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte
Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt
Asociația Fotbal Club UTA Arad
Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj
Clubul Sportiv Mioveni
F.C.V. Farul Constanţa SA
Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
Fotbal Club Rapid 1923 SA
Fotbal Club Voluntari SA
SC Fotbal Club FCSB SA
U Craiova 1948 Club Sportiv SA
U Craiova 1948 SA
Asociaţia Club Sportiv Municipal Politehnica Iaşi
Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi
Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău
SC Dinamo 1948 SA

Astăzi, 31 mai 2023, a fost ultima zi a Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor„, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1

Cristi Borcea a revenit după un deceniu la un meci al lui Dinamo şi a fost însoţit de un om de afaceri care ar putea investi la echipa din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit după 10 ani. Îmi era dor de atmosferă, o atmosferă extraordinară şi un rezultat extraordinar. Dar trebuie să trateze şi returul foarte serios şi sperăm să îi vedem şi în divizia A.

(Reporter: Aţi venit şi cu bani?) Nu se pune problema momentan, dar cu siguranţă vor veni şi banii în momentul în care se va face stadionul.

Este un investitor foarte puternic din toate punctele de vedere şi un mare dinamovist (n.r. despre investitorul cu care a venit la stadion). Nu eu personal (n.r. să investească), sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă adevărată şi care să se bată din nou la campionat şi la cupele europene. Sunt foarte mulţi care vor veni când va începe demolarea stadionului.

Sperăm să fie cât mai mulţi oameni de afaceri potenţi. Dinamo, când se va gândi la Lupescu, Prunea, Răducioiu… ei ştiu ce înseamnă clubul… eu zic că vom avea un buget care va sări de 10 milioane de euro.

Acum ne vedem în Divizia A. (Reporter: Vă mai place Shakira?) Acum vrei să dansez Shakira în Divizia B?„, a declarat Cristi Borcea după meci.

Recomandări
  • Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1
  • Anunţul oficial al FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și