Închide meniul

Dinamo, făcută praf de o posibilă adversară de la baraj: ”Nu trebuie să se desfințeze echipe ca să rămână în Liga 1!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 21:15

Dinamo, făcută praf de o posibilă adversară de la baraj: ”Nu trebuie să se desfințeze echipe ca să rămână în Liga 1!”

Dinamo e pe marginea prăpastiei

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo a fost făcută praf de Marius Măldărășanu, antrenorul lui FC Hermannstadt. ”Câinii” nu mai pot, matematic, să scape de baraj, unde se pot întâlni și cu gruparea din Sibiu. Tehnicianul a avut o reacție vehementă când a fost întrebat de criza din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dusan Uhrin, cu 13 puncte, e la 12 lungimi în spatele celor de la CS Mioveni, prima echipă de deasupra locurilor de baraj, cu patru etape rămase de disputat.

Dinamo, făcută praf de Marius Măldărășanu

„Câte echipe nu au luat-o de jos? Suporterilor dinamoviști nu le pică bine. Poate e un semn că trebuie să se întâmple asta. Nu e așa o dramă. Nu trebuie să se desfințeze echipe ca să rămână Dinamo în Liga 1”, a declarat Marius Măldărășanu la finalul victoriei cu CSA Steaua, scor 4-1.

Victor Becali știe cum ar putea retrogradarea să îi ajute pe ”câini”

Dinamo nu mai poate, matematic, să scape de baraj. „Câinii” sunt în cel mai jos punct din întreaga existență a clubului, iar Victor Becali crede că retrogradarea va ajuta, de fapt, gruparea din Ștefan cel Mare.

„Dinamo nu are nimic. Ce are Dinamo? Eu mă refeream din punct de vedere sportiv, că așa retrogradezi. La ce sunt favoriți la baraj? Părerea mea e că nu sunt favoriți cu nicio echipă. Dinamo, în acest moment, e favorită doar cu numele.

Reclamă

Tot s-a tărăgănat, ce au făcut suporterii e lăudabil. Te salvezi și la anul ce faci? Mai ajung pe la TAS, mai vin niște datorii, pe care trebuie să le plătești. Mai bine stai un an, doi ani în Liga 2, te faci bine, nu mai ai datorii și apoi revii. Să stăm mereu la pat? Mai bine faci un tratament puternic și te vindeci.

Nu vreau să ajungă Dinamo în B, dar s-a ajuns în această situație. Nu pot să dea suporterii mereu bani. La Dinamo trebuie să vină oameni cu bani și să ajungă un club sănătos”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și