Închide meniul

Ce a spus acum Ovidiu Burcă despre gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Farul!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 16:53

Reclamă
Ce a spus acum Ovidiu Burcă despre gazonul de pe „Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Farul!

Ce a spus acum Ovidiu Burcă despre gazonul de pe "Arcul de Triumf"

Ovidiu Burcă, la un meci al lui Dinamo / Profimedia Images

Ovidiu Burcă a criticat în trecut dur starea gazonului de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Acum, antrenorul lui Dinamo a avut un discurs mult mai temperat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă i-a mulţumit administratorului arenei pentru că Dinamo – Farul se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Ce a spus acum Ovidiu Burcă despre gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Farul!

Am fost să văd gazonul, este foarte important să ştii câmpul de bătălie, gazonul a fost reînsămânţat, din păcate nu a avut timp să crească iarba, să sperăm că va fi în condiţii decente.

Asta este situaţia, îi mulţumim (n.r.: administratorului arenei) că ne-a primit acolo, n-am avut foarte multe variante. Noi suntem o echipă foarte iubită de fanii noştri, dar mai puţin iubită de ceilalţi.

Nu am găsit înţelegere nicăieri, dar, ce sa făcem, ne adaptăm.

Reclamă

Mai exista soluţia să mergem la Constanţa, să jucam acolo, ceea ce era ultima soluţie, nu cred că pica bine unui club ca Dinamo.

Pe Arena Naţională e un gazon bun, un stadion care ne place, Doamne ajută să avem posibilitatea să jucăm acolo cât mai multe meciuri”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de dinainte de Dinamo – Farul.

Ovidiu Burcă spune că Gică Hagi este modelul lui de antrenor

Ovidiu Burcă a recunoscut că Gică Hagi este modelul său de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Este o provocare pentru noi (n.r.: să întâlnească Farul lui Gică Hagi). Mâine întâlnim cel mai bun concept, din punct de vedere tactic, pe care fotbalul românesc l-a propus în ultimii ani. Farul joacă un fotbal total, ştiţi filozofia lui Hagi.

Au primit un penalty care consider că nu a fost, când cineva ridică vocea, mai ales că e domnul Hagi, şi are o voce grea în fotbalul românesc, întotdeauna cei care urmează să-l arbitrreze sunt un pic sub presiune, dar n-ar trebui să fie”, a mai spus Ovidiu Burcă într-o conferinţă de presă.

Dinamo – Farul se joacă mâine, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, replică pentru Andrei Nicolescu: „Dacă aşa zice dânsul…”

Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru Andrei Nicolescu. După ce acţionarul clubului din Ştefan cel Mare s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor lui Dinamo, antrenorul „câinilor” a recunoscut că elevii săi au nevoie de mai multă agresivitate.

„Nu suntem bine sportiv! Am fost căței. Suferim acolo”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru sport.ro, înaintea meciului cu Farul. Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru acţionarul din Ştefan cel Mare, şi a început să râdă, spunând: „Dacă aşa zice dânsul”.

De asemenea, Burcă a continuat şi a declarat că în fotbal nu este vorba doar de agresivitate, ci mai degrabă e nevoie de creativitate şi de curaj.

Trebuie mai multă răutate, dacă așa zice domnul Nicolescu (n.r. – zâmbește). În fotbal sunt de acord că trebuie să fim mai agresivi. Când vorbim de agresivitate în fotbal, toată lumea se gândește la bătaie, la contact fizic.

Reclamă

Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj. Ajungem destul de bine în zona doi și ne lipsește agresivitatea pentru a ajunge la finalizare în zona trei”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă.

Ovidiu Burcă a criticat în trecut starea gazonului de pe stadionul „Arcul de Triumf” şi a primit replici dure din partea Elisabetei Lipă şi a administratorului arenei, Radu Popa. Popa a spus despre cei de la Dinamo că „au ajuns să fie aroganţi”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și