Închide meniul

Dinamo, în Champions League! Visul lui Cristi Borcea poate deveni realitate: „100 de milioane dacă bagă, aduc 15 fotbalişti”

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2024, 12:59

Reclamă
Dinamo, în Champions League! Visul lui Cristi Borcea poate deveni realitate: „100 de milioane dacă bagă, aduc 15 fotbalişti

Dinamo, în Champions League! Planul prin care visul lui Cristi Borcea devine realitate

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci - Hepta

Dinamo poate ajunge în Champions League, susţine Dumitru Dragomir. Condiţia e ca Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu să ajungă la conducerea clubului din Ştefan cel Mare, plan la care fanii câinilor roşii pot visa după dezvăluirile făcute de cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă vin ăștia doi titani, Dinamo defilează. Ia campionatul în permanență. 100 de milioane dacă bagă aduc 15 fotbaliști de top. Reține ce spun. Cu 100 de milioane aduci 15 jucători de top.

Dinamo, în Champions League! Planul prin care visul lui Cristi Borcea devine realitate

Îți faci echipă de grupele Champions League. Te duci în Argentina și iei 2-3 fotbaliști, te duci în Brazilia și iei 2-3 fotbaliști, iei și din Europa, dai salarii mari, și sunt d-ăștia care termina contractele, dar fotbaliști.

În Anglia, în Spania, care sunt titulari de drept. Nu îi iei ca în Arabia Saudită la 37 de ani, îi iei la 27 de ani. Îți permiți să dai 7, 8, 10 milioane pentru un fotbalist de top. Sunt foarte mulți fotbaliști”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cornel Dinu, atac brutal la adresa conducerii lui Dinamo

Cornel Dinu a lansat un nou atac la adresa conducerii lui Dinamo, după eşecul din derby-ul cu Rapid, 1-2. Procurorul susţine că destinul clubului său iubit a ajuns pe mâna unor „maimuţoi”. Câinii roşii sunt pe locul 15 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate după 23 de partide.

Reclamă

„E foarte clar pentru aproape toată suflarea dinamovistă că, așa cum se spune din sprințarul „intelighenției naționale”, în prea mulți din ultimii ani, la Dinamo „s-a dat briciul la maimuțe”.

Altfel spus, așa cum sunt evidențele din întreaga noastră societate, destule… prea destule, dacă-mi permiteți exprimarea… s-au așezat la comanda responsabilităților din țară și, consecință firească și dureroasă, și a echipelor de fotbal, maimuțoi cu briciul nepriceperii, al orgoliilor deșarte și al căpătuirii în mâini, pozând în competenți, ei nefiind altceva decât o turmă de ariviști incompetenți. Aș spune „haită”, dar aș jigni forma de organizare a unor ființe superioare din regnul animal, câinii și lupii. Care turmă „rade” defrișant tot ce înseamnă profesionalism, istorie, tradiție…

La Dinamo al meu acest adevăr este, cred eu, „cel mai” incontestabil, dacă-mi permiteți forțarea gramaticală a unui adjectiv fără grade de comparație. Mai rău decât așa nu se poate. Adică 23 de jocuri cu 4 victorii, 4 egaluri și 15 (cincisprezece!) înfrângeri. Meciuri fără puncte aproape dublu față de cele cu puncte. Și urmează Craiova Mititeilor, în Bănie, și Farul, la Ovidiu, „șanse” mari, cu ghilimele de rigoare, să se depășească „dublul”…

Reclamă 4 / 0/3

Cred că nici în posibilele blesteme, începând cu foștii echipieri ai Unirii Tricolor și pușcăriașii care au construit, începând de la sfârșitul anului 1948, stadionul, nu s-a dorit așa ceva. Retrogradarea deja ispășită și cea deja întrezărită nimeni nu le anticipau, acum doar trei, patru ani, pe vremea Neguițului”, e reacţia lui Dinu, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și