Închide meniul

Cornel Dinu, atac brutal la adresa conducerii lui Dinamo, după eşecul cu Rapid: „S-a dat briciul la maimuțe”

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 11:58

Reclamă
Cornel Dinu, atac brutal la adresa conducerii lui Dinamo, după eşecul cu Rapid: „S-a dat briciul la maimuțe”

Cornel Dinu, atac brutal la adresa conducerii lui Dinamo, după eşecul cu Rapid

Cornel Dinu, în timpul unui meci - Hepta

Cornel Dinu a lansat un nou atac la adresa conducerii lui Dinamo, după eşecul din derby-ul cu Rapid, 1-2. Procurorul susţine că destinul clubului său iubit a ajuns pe mâna unor „maimuţoi”. Câinii roşii sunt pe locul 15 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate după 23 de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E foarte clar pentru aproape toată suflarea dinamovistă că, așa cum se spune din sprințarul „intelighenției naționale”, în prea mulți din ultimii ani, la Dinamo „s-a dat briciul la maimuțe”.

Cornel Dinu, atac brutal la adresa conducerii lui Dinamo

Altfel spus, așa cum sunt evidențele din întreaga noastră societate, destule… prea destule, dacă-mi permiteți exprimarea… s-au așezat la comanda responsabilităților din țară și, consecință firească și dureroasă, și a echipelor de fotbal, maimuțoi cu briciul nepriceperii, al orgoliilor deșarte și al căpătuirii în mâini, pozând în competenți, ei nefiind altceva decât o turmă de ariviști incompetenți. Aș spune „haită”, dar aș jigni forma de organizare a unor ființe superioare din regnul animal, câinii și lupii. Care turmă „rade” defrișant tot ce înseamnă profesionalism, istorie, tradiție…

La Dinamo al meu acest adevăr este, cred eu, „cel mai” incontestabil, dacă-mi permiteți forțarea gramaticală a unui adjectiv fără grade de comparație. Mai rău decât așa nu se poate. Adică 23 de jocuri cu 4 victorii, 4 egaluri și 15 (cincisprezece!) înfrângeri. Meciuri fără puncte aproape dublu față de cele cu puncte. Și urmează Craiova Mititeilor, în Bănie, și Farul, la Ovidiu, „șanse” mari, cu ghilimele de rigoare, să se depășească „dublul”…

Cred că nici în posibilele blesteme, începând cu foștii echipieri ai Unirii Tricolor și pușcăriașii care au construit, începând de la sfârșitul anului 1948, stadionul, nu s-a dorit așa ceva. Retrogradarea deja ispășită și cea deja întrezărită nimeni nu le anticipau, acum doar trei, patru ani, pe vremea Neguițului”, e reacţia lui Dinu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Hakim Abdallah, un car de nervi după Dinamo – Rapid 1-2

Hakim Abdallah a fost un car de nervi după Dinamo – Rapid 1-2. Atacantul formației din Ștefan cel Mare, care a și marcat singurul gol al „câinilor”, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină puncte la partida de pe Arena Națională.

„Fiecare meci este diferit, trebuie să o luăm meci cu meci. Cred că am jucat bine azi, am ratat mult şi e clar că trebuie să mai lucrăm la acest aspect. E nevoie să gândim pozitiv. Lucrăm din greu, dar trebuie să lucrăm şi mai mult.

La faza golului am înscris mai mult din instinct. A fost un corner, a şutat Ilic, iar înainte să tragă el am fost sigur că balonul ajunge în zona mea şi mi-am spus să o ating uşor. A fost bine că am egalat repede, să nu intrăm la pauză conduşi, dar nu a fost de ajuns.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că meritam cele trei puncte azi sau măcar un egal. Noi am luptat pentru victorie şi am pierdut pentru că ne-a lipsit ceva, ultima execuţie, ultima pasă. Sunt chiar furios pentru că am pierdut.

Avem nevoie de puncte, dar dacă vom juca aşa cum am jucat azi avem mai multe şanse. Trebuie să ne concentrăm mai mult la ultima pasă, la ultima execuţie”, a spus Hakim Abdallah.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și