Închide meniul

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 20:11

Reclamă
Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor!

Jucătorii lui Dinamo se bucură într-un meci / Hepta

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Conducerea „câinilor” va încerca să îi convingă pe Alexi Pitu şi pe Alex Dobre să vină în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii sunt liberi de contract. Pitu s-a antrenat în ultima perioadă cu Farul, după ce s-a despărţit de Girondins de Bordeaux.

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

Potrivit gsp.ro, Dinamo s-a interesat de aducerea celor doi fotbalişti sub comanda lui Zeljko Kopic. Potrivit sursei citate, negocierile se află în faza incipientă.

Alexi Pitu e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 800.000 de euro. Pitu (22 de ani) s-a despărţit de formaţia franceză Girondins de Bordeaux după ce aceasta a retrogradat administrativ în liga a patra franceză.

Bordeaux a dat faliment. Sezonul trecut, Pitu a evoluat în 25 de partide din Ligue 2. El a reuşit un gol şi două assisturi în a doua ligă franceză.

Reclamă
Reclamă

Alex Dobre a evoluat sezonul trecut la Famalicao. El a evoluat în 15 partide din Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Dobre s-a despărţit de Famalicao la 28 august. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Atât Pitu, cât şi Dobre ar veni la Dinamo ca jucători liberi de contract.

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo îi va face fericiţi pe fanii din Ştefan cel Mare. Dennis Politic are şanse considerabile să evolueze, el reluând deja antrenamentele.

Reclamă

Politic s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, cu mai mult de o lună în urmă. Până atunci, el înscrisese trei goluri.

Dennis Politic și Petru (n.r. – Neagu) au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Trebuie să continuăm să jucăm fotbal de bună calitate, să progresăm la anumite aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Toată lumea știe că va fi greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm punctele.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

Stau mai bine şi pentru Dennis Politic, cel care, înainte de accidentare, a marcat deja 3 goluri în 5 etape din Liga 1. Anul trecut, el şi-a trecut în cont 6 reuşite. Atacantul cotat la 650.000 de euro e cu gândul la cupele europene.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Unitatea grupului şi cred că au venit jucători cu o energie nouă şi suntem forte motivaţi la fiecare meci. Avem o atmosferă foarte bună în grup.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și