Închide meniul

Dinamo îşi alege noua siglă! 5 propuneri au ajuns în marea finală. Cum arată şi ce anunţ a făcut clubul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2022, 21:48

Dinamo îşi alege noua siglă! 5 propuneri au ajuns în marea finală. Cum arată şi ce anunţ a făcut clubul

Dinamo va avea o nouă siglă din sezonul viitor

Dinamo îşi va schimba sigla | Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo îşi alege noua siglă. Doar propuneri au rămas în marea finală. Fanii vor vota pe pagina de Facebook a clubului care va fi noua siglă. Dinamo a anunţat că începe o campanie de rebranding după ce firma lui Nicolae Badea i-a cerut un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate. 

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv„, a spus Nicolae Badea, la acel moment, în exclusivitate pentru as.ro.

Dinamo îşi alege noua siglă

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Reclamă

Alegem împreună noua siglă a clubului! Timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), suporterii dinamoviști din țară și din străinătate pot vota, pe pagina oficială de Facebook, noua siglă a clubului nostru. Au mai rămas în concurs cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor. Sigla (imaginea) cu cele mai multe LIKE-uri va primi 5 puncte, a doua, 4 puncte, până la ultima, un punct.

Împreună alegem noul logo! Împreună salvăm Dinamo! Aici e Dinamo!„, a anunţat clubul pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Zăvăleanu, despre schimbarea siglei: „Marile cluburi se reinventează în permanenţă!”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a anunţat că clubul din Ştefan cel Mare îşi va schimba sigla. Anunţul vine după ce la club a venit o notificare conform căreia nu se mai poate folosi denumirea FC Dinamo în scopuri comerciale. Zăvăleanu spune că s-a luat decizia pentru a se schimba sigla pentru ca să nu mai existe confuzii pe viitor.

„Am avut niște semnale cu 2-3 zile înainte, de la niște persoane din anturajul domnului Badea, că vom primi o notificare, nu știam despre ce e vorba. Este vorba despre folosirea comercială în primul rând a siglei cu câinii roșii, nu a denumirii Dinamo, pentru că până la urmă nu contează că e FC sau CS. Important e numele de Dinamo, dar vorbim de folosirea siglei în scopuri comerciale.

Trebuie să zic că această amestecătură cu multe cluburi nu e o chestie pe care ne-o dorim și de o bună bucată de timp am început niște demersuri pentru un rebranding, mai ales având în vedere faptul că Dinamo 1948 nu deține această siglă, care e destul de veche.

După cum ați văzut la marile cluburi, Juventus de exemplu, care se reinventează în permanență, cred că e nevoie de un rebranding și la Dinamo, cu ajutorul suporterilor. O să apară mai multe informații în curând. Probabil sigla se va schimba, ca lucrurile să fie clare, pentru că sunt prea multe echipe cu numele Dinamo în acest moment”, a spus Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și