Închide meniul

Dinamo îşi vinde căpitanul, după ce a ajuns pe ultimul loc! Pierdere majoră pentru Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 10:00

Reclamă
Dinamo îşi vinde căpitanul, după ce a ajuns pe ultimul loc! Pierdere majoră pentru Zeljko Kopic

Dinamo îşi vinde căpitanul, după ce a ajuns pe ultimul loc

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo îşi vinde căpitanul, după ce a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Lucas Alves, unul dintre jucătorii care au purtat banderola în acest sezon la formaţia din Ştefan cel Mare, urmează să se transfere în Liga a 2-a din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă. „Câinii” au suferit trei înfrângeri, în primele trei meciuri din 2024, şi au ajuns pe ultimul loc. În ultima etapă, trupa lui Kopic a fost învinsă de FCU Craiova, scor 1-2.

Dinamo îşi vinde căpitanul, după ce a ajuns pe ultimul loc

Conform gsp.ro, Lucas Alves va pleca de la Dinamo în următoarea săptămână. Fundaşul central de 31 de ani a acceptat o ofertă a unui club din liga secundă a Arabiei Saudite, saudiţii oferindu-i un salariu mult mai mare faţă de cât încasa la formaţia din Ştefan cel Mare.

Lucas Alves era unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lotul lui Zeljko Kopic. Fundaşul încasa 12.000 de euro la Dinamo, însă la noua echipă, va încasa de patru ori mai mult.

Dinamo va încasa suma de 65.000 de euro în schimbul lui Lucas Alves. În această săptămână, „câinii” l-au vândut şi pe Lamine Ghezali, grecii de la Levadiakos plătind 50.000 de euro în schimbul francezului.

Reclamă
Reclamă

Zeljko Kopic va rămâne cu patru fundaşi centrali în lot, după plecarea lui Lucas Alves. Darko Velkovski, Homawoo, Ricardo Grigore şi Răzvan Patriche pot evolua în centrul defensivei „câinilor”.

De asemenea, în lotul lui Dinamo se mai află şi Quentin Bena, fundaşul central care evolua ca titular în mandatul lui Ovidiu Burcă. Stopperul francez a fost aproape de o plecare de la echipă, însă acesta va rămâne şi va trebui să semneze un nou acord cu clubul pentru a fi introdus pe lista LPF.

Lucas Alves a fost transferat de Dinamo la începutul sezonului, ca jucător liber de contract. Fundaşul a bifat 17 meciuri în tricoul „câinilor”, fiind în mai multe meciuri căpitan, cu Ovidiu Burcă pe bancă.

Reclamă

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al formației din Ștefan cel Mare, a vorbit despre situația cu privire la ultima problemă apărută la club.

Formația pregătită de Zeljko Kopic a primit, inițial, o interdicție la transferuri, după ce Iulian Roșu a reclamat clubul la Comisii și a avut câștig de cauză. Totuși, oficialii din Ștefan cel Mare au făcut apel, iar interdicția a fost ridicată, cel puțin pentru moment.

Administratorul judiciar al echipei pregătite de Zeljko Kopic a menționat faptul că această interdicție a fost ridicată până în momementul în care apelul lui Dinamo se va juddeca la Comisii. Totodată, a vorbit și despre situația cauzată de fostul jucător al „câinilor”, Iulian Roșu.

„De jumătate de oră e ridicată interdicția. Jucătorul a cerut niște bani, i-a fost respinsă cererea și a fost ridicată. El nu s-a mai prezentat la antrenament și Dinamo a fost sancționată.

Mă întreb cum a avut loc ridicarea interdicției astăzi. Iată că, minune, a fost suspendată, nu ridicată, până la rezolvarea apelului nostru. Iulian e un băiat de calitate, avem o bună relație, dar nu am înțeles de ce nu s-a prezentat la niciun antrenament.

Nu l-am înțeles, sunt de acord că trebuia să își urmărească interesul, a fost plătit la zi și cred că dacă clubul voia să încheie contractul, se putea ajunge la o înțelegere”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Duel „tare” în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și