Închide meniul

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu: „Minune! Mă întreb cum a avut loc ridicarea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 21:45

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu: Minune! Mă întreb cum a avut loc ridicarea”

Gică Hagi, "împietrit" în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al formației din Ștefan cel Mare, a vorbit despre situația cu privire la ultima problemă apărută la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pregătită de Zeljko Kopic a primit, inițial, o interdicție la transferuri, după ce Iulian Roșu a reclamat clubul la Comisii și a avut câștig de cauză. Totuși, oficialii din Ștefan cel Mare au făcut apel, iar interdicția a fost ridicată, cel puțin pentru moment.

Dinamo nu mai are interdicție la transferuri

Administratorul judiciar al echipei pregătite de Zeljko Kopic a menționat faptul că această interdicție a fost ridicată până în momementul în care apelul lui Dinamo se va juddeca la Comisii. Totodată, a vorbit și despre situația cauzată de fostul jucător al „câinilor”, Iulian Roșu.

„De jumătate de oră e ridicată interdicția. Jucătorul a cerut niște bani, i-a fost respinsă cererea și a fost ridicată. El nu s-a mai prezentat la antrenament și Dinamo a fost sancționată.

Mă întreb cum a avut loc ridicarea interdicției astăzi. Iată că, minune, a fost suspendată, nu ridicată, până la rezolvarea apelului nostru. Iulian e un băiat de calitate, avem o bună relație, dar nu am înțeles de ce nu s-a prezentat la niciun antrenament.

Reclamă

Nu l-am înțeles, sunt de acord că trebuia să își urmărească interesul, a fost plătit la zi și cred că dacă clubul voia să încheie contractul, se putea ajunge la o înțelegere”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la digisport.ro.

„Mi-au distrus viitorul!” Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo

Iulian Roşu exclude varianta unei inţelegeri cu Dinamo, după ce a depus memoriu împotriva clubului şi a avut câştig de cauză. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani este uluit că este considerat vinovat pentru faptul că alb-roşiii au primit interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato, care a fost ridicată, cel puțin pentru moment.

„Mie nu-mi vine să cred că tot eu sunt considerat vinovat, că există oameni care spun că din cauza mea nu mai are Dinamo voie să facă transferuri! Nu mi-am dorit să ajungem aici, chiar am avut discuţii cu conducătorii, de două ori le-am propus să renunţ la pretenţia de a le bloca transferurile. O dată le-am propus să renunţ şi la nişte bani din câţi mai aveam de primit.
 

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Aţi încercat să vă întâlniţi, să vorbiţi?) Am refuzat discuţiile faţă în faţă, deşi ei mi-au propus. Nu accept să mă întâlnesc cu nişte oameni care aproape că mi-au distrus viitorul. Cine mă mai ia acum, când eu nu am putut să mă antrenez în iarna asta fiindcă ei nu m-au primit în programul echipei? Când erau antrenamente tactice, eu stăteam cu masorii pe marginea terenului, nu mă primeau pe teren. Mai ales de când a venit antrenorul nou nu am mai avut nicio şansă, deşi la testele fizice din iarnă am fost cel mai bun. Rezultatele acelor teste nu au contat deloc, a declarat Iulian Roşu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și