Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”! Partida s-ar putea amâna!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 15:19

Reclamă
Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf! Partida s-ar putea amâna!

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe "Arcul de Triumf"!

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu / AntenaSport

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”! Stadionul a fost deja închiriat de către naţionala feminină de fotbal pentru meciul cu Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Finlanda se va disputa marţea viitoare, dar gazonul nu permite disputarea a două meciuri la un interval de 4 zile.

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”!

Meciul Dinamo – Farul era programat vinerea aceasta, dar partida s-ar putea amâna, informează Radio Dinamo 1948. „În condițiile actuale, meciul cu Farul este în pericol de amânare, deoarece variantele pentru a găzdui acest meci sunt inexistente”, notează sursa citată.

Dinamo nu poate disputa meciul cu Farul pe Arena Naţională fiindcă stadionul e închiriat în perioada 22-24 septembrie pentru evenimentul Asia Fest.

Dinamo nu ar putea disputa meciul nici pe arenele din Târgoviște, Ploiești și Voluntari. Speranţa pentru ca meciul să se joace este ca oficialii „câinilor” să ajungă la un acord pentru închirierea, până la urmă, a stadionului „Arcul de Triumf”.

Reclamă

Pe 15 septembrie a avut loc aici un concert al lui Gheorghe Zamfir, la care a participat şi tenorul Jose Carreras. Starea gazonului nu ar fi, în momentul de faţă, deloc una bună.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – FCU Craiova 0-1: „E greu să acceptăm că am pierdut!”. Explicaţiile eşecului

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după meciul Dinamo – FCU Craiova, scor 0-1, din etapa a 9-a a Ligii 1. „Câinii” au cedat la revenirea pe Arena Naţională, în faţa a 10.000 de fani.

După înfrângerea cu Rapid (0-4), jucătorii lui Burcă au cedat şi în faţa Craiovei lui Mititelu. Au rămas cu o singură victorie în meciurile disputate pe teren propriu, după promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Burcă a cerut mai multă concentrare pe atac şi a dezvăluit că are nevoie de şase luni pentru a putea avea o echipă competitivă în Liga 1. 7 goluri a înscris Dinamo în acest sezon, capitol la care numai UTA stă mai slab.

Cred că şutul ăla la distanţă a făcut diferenţa. Din 3 contre a sărit mingea la ei, eu nu zic că e ghinion. A fost o fază care a făcut diferenţa, în niciun caz nu ar fi trebuit să pierdem acest meci. Trebuie să acceptăm că am pierdut, nu contează cum.

Trebuie să ne adunăm şi nu există altă reţetă decât multă muncă. În general nu trebuie să numeri ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri. Ei nu cred că au avut mai multe ocazii. E greu să acceptăm că am pierdut, am făcut multe lucruri. Dar ca să câştigi meciuri e nevoie de mai mult. Trebuie să acceptăm şi să ajungem să câştigăm meciuri.

„E mai greu decât în Liga 2”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și