Închide meniul

Dinamo nu se teme de FCSB, înainte de derby! Elementul care poate face diferenţa pe Arena Naţională

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 20:10

Dinamo nu se teme de FCSB, înainte de derby! Elementul care poate face diferenţa pe Arena Naţională

Dinamo nu se teme de FCSB, înainte de derby

Jucătorii lui Dinamo, înaintea unui meci / Hepta

Dinamo nu se teme de FCSB, înainte de derby! După ultima pauză internaţională din 2023, întrecerile interne revin în weekend. Prima etapă din Liga 1 după pauza internaţională propune şi confruntearea de pe Arena Naţională dintre Dinamo şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, nu se teme înaintea derby-ului de liderul din Liga 1, chiar dacă echipa sa se află pe penultimul loc al clasamentului.

Dinamo nu se teme de FCSB, înainte de derby!

Nicolescu a declarat şi că Dinamo vrea să joace din ce în ce mai bine, iar o înfrângere poate fi acceptată numai în cazul în care jucătorii lui Ovidiu Burcă vor arăta spririt de luptă şi dacă vor trata corect meciul de pe Arena Naţională:

„Nu e în natura noastră să ne fie teamă. Elementul care poate face diferența e luciditatea. Atât timp am arăta că ne luptăm, că tratăm meciul corect, orice rezultat poate fi acceptat. Dacă nu vom face tot ce depinde de noi, înfrângerea nu poate fi acceptată.

Noi nu ne-am propus un număr de puncte, ne-am propus un joc are să arate din ce în ce mai bine. Noi oricum suntem în criză. Un joc bun ar fi un pas spre normalitatea clubului Dinamo. Noi ne facem calcule pe ce exprimăm noi în teren, nu pe puncte”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Nicolescu a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au o primă specială, în cazul unui succes cu FCSB, dar a preferat să nu intre în detalii, deoarece Dinamo nu a reuşit să obţină rezultate pozitive în momentul în care s-a vorbit despre acest lucru:

„Prima specială e pregătită, dar evităm să discutăm despre asta, că nu a ieșit bine în ultimele meciuri când am promis”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Mesajul fostului acționar

Ionuţ Negoiţă, fostul acționar de la Dinamo a menționat faptul că FCSB pornește cu prima șansă în derby-ul de duminică. Totuși, acesta este de părere că fanii din tribunele Arenei Naționale vor echilibra balanța acestui meci, iar astfel elevii lui Ovidiu Burcă ar putea face un meci bun în fața marii rivale.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum văd meciul? La televizor (n.r. – râde). Este o diferență matematică mare între cele două. FCSB e pe 1, Dinamo e pe 15. Pare o diferență mare în acest moment.

În derby, însă, e posibil orice și se atenuează această diferență. Sigur o să conteze și câți oameni vor fi în tribună, cu Dinamo gazdă. Se echilibrează destul de mult valorile în acest derby”, a spus Negoiță, pentru iamsport.ro.

În momentul de față, Dinamo este penultima în clasamentul Ligii 1, cu doar 10 puncte după cele 16 etape disputate. De cealaltă parte, adversara de duminică, condusă de Elias Charalambous, se află pe primul loc în clasamentul intern, cu 34 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și