Închide meniul

Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB: „Așa se echilibrează destul de mult valorile”

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 15:39

Reclamă
Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB: Așa se echilibrează destul de mult valorile”

Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Fostul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare crede că elevii lui Ovidiu Burcă pot face un meci bun în fața vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două mari rivale contează pentru etapa a 17-a a sezonului de Liga 1. Derby-ul se va juca duminică, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ionuț Negoiță a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Mesajul fostului acționar

Fostul acționar de la Dinamo a menționat faptul că FCSB pornește cu prima șansă în derby-ul de duminică. Totuși, acesta este de părere că fanii din tribunele Arenei Naționale vor echilibra balanța acestui meci, iar astfel elevii lui Ovidiu Burcă ar putea face un meci bun în fața marii rivale.

„Cum văd meciul? La televizor (n.r. – râde). Este o diferență matematică mare între cele două. FCSB e pe 1, Dinamo e pe 15. Pare o diferență mare în acest moment.

În derby, însă, e posibil orice și se atenuează această diferență. Sigur o să conteze și câți oameni vor fi în tribună, cu Dinamo gazdă. Se echilibrează destul de mult valorile în acest derby”, a spus Negoiță, pentru iamsport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Dinamo este penultima în clasamentul Ligii 1, cu doar 10 puncte după cele 16 etape disputate. De cealaltă parte, adversara de duminică, condusă de Elias Charalambous, se află pe primul loc în clasamentul intern, cu 34 de puncte.

Ovidiu Burcă, mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB

Tehnicianul formației din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre marea partidă cu vicecampioana României. Înaintea de duelul de pe Arena Națională, antrenorul celor de la Dinamo le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă. Totodată, a dezvăluit că echipa va face tot posibilul ca fanii din Ștefan cel Mare să plece fericiți acasă, la finalul partidei cu FCSB.

De asemenea, a menționat și cum trăia, pe vremea când era jucător, săptămâna premergătoare unui derby.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că săptămâna derby-ului era una dintre cele mai intense săptămâni. Îmi aduc aminte că intensitatea la antrenamente era la un nivel incredibil, voiam să jucăm, știam ce bucurie le puteam aduce suporterilor. Totul era la intensitate maximă, și nopțile erau mai grele.

Avem nevoie de suporteri alături de noi! Împreună putem întoarce situația asta care nu este plăcută nici pentru noi, dar nici pentru ei. Vom face tot ce putem pentru ca ei să plece acasă fericiți”, a spus Ovidiu Burcă, într-un interviu pentru Dinamo TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și