Închide meniul

Dinamo nu va mai putea juca pe „Arcul de Triumf”, dacă va promova în Liga 1! Pe ce arena ar urma să se mute „câinii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 10:49

Dinamo nu va mai putea juca pe „Arcul de Triumf, dacă va promova în Liga 1! Pe ce arena ar urma să se mute „câinii

Dinamo nu va mai pute juca pe "Arcul de Triumf", dacă va promova în Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, alături de Ovidiu Burcă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo nu va mai putea juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, în sezonul viitor, dacă va reuşi să promoveze în Liga 1. Oficialii trupei din Ştefan cel Mare s-au reorientat, şi au găsit o altă variantă pentru meciurile disputate pe teren propriu de trupa din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este la un pas de revenirea în Liga 1, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund. „Câinii” au învins-o cu 6-1 pe FC Argeş, în turul confruntării de baraj, iar returul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Dinamo nu va mai pute juca pe „Arcul de Triumf”, dacă va promova în Liga 1

Dacă va promova, Dinamo nu va mai putea să-şi desfăşoare meciurile de pe teren prorpiu pe arena „Arcul de Triumf”. Stadionul nu poate permite implementarea sistemului VAR, astfel că oficialii „câinilor” s-au gândit deja la o altă variantă.

Conform gsp.ro, Dinamo ar putea evolua pe Arena Naţională, în sezonul viitor, urmând să împartă cel mai mare stadion al ţării cu rivalii de la FCSB.

Şefii grupării din Ştefan cel Mare au ajuns la această variantă, deşi consturile închirierii Arenei Naţionale sunt mult mai mari, spre deosebire de stadionul „Arcul de Triumf”.

Reclamă

„Câinii” vor fi nevoiţi să plătească suma de aproximativ 50.000 de euro, pentru fiecare meci pe care îl vor disputa pe cel mai mare stadion al ţării. Pentru „Arcul de Triumf”, Dinamo plătea aproximativ 15.000 de euro, pentru fiecare meci pe care îl disputa pe stadionul respectiv.

Cu toate acestea, oficialii alb-roşilor au încredere că vor face profit din vânzarea de bilete, sperând ca fanii să vină în număr cât mai mare la meciuri, având în vedere că echipa revină pe prima scenă a fotbalului românesc, după doar un an petrecut în Liga a 2-a.

La ultimul meci disputat de „câini” pe Arena Naţională, barajul cu FC Argeş, aproape 25.000 de fani s-au aflat în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are licenţă şi poate promova în Liga 1

Dinamo a scăpat de griji şi a aflat că are licenţă şi poate promova în Liga 1. Vestea vine într-un moment excelent pentru clubul din Ştefan cel Mare, care este în faţa returului barajului cu FC Argeş. „Câinii” sunt aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după ce au câştigat cu 6-1 pe Arena Naţională.

Şefii lui FC Argeş anunţaseră că, indiferent dacă vor fi învinşi de Dinamo la baraj, se aşteaptă să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc. Aşteptau ca Dinamo sau una dintre echipele din Liga 1 să nu primească licenţă.

„Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective„, a spus Viorel Tudose, unul dintre sponsorii clubului, pentru prosport.ro.

Planul echipei din Trivale nu are şanse de reuşită. FRF a transmis că toate echipele din Liga 1 au primit drept de a juca în sezonul viitor. Pe listă mai sunt Dinamo şi Buzău. Singurele echipe care nu au primit licenţă sunt CSA Steaua şi Unirea Dej, care au fost în play-off-ul din Liga 2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și