Închide meniul

Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii. Anunțul lui Andrei Nicolescu: „Suntem aproape”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 12:56

Reclamă
Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii. Anunțul lui Andrei Nicolescu: Suntem aproape”

Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii

Andrei Nicolescu / Antena Sport

Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, a făcut un anunț așteptat de toți fanii grupării „alb-roșie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, principalul obiectiv al „câinilor” este salvarea de la retrogradare. Pentru a realiza acest lucru, conducerea dorește să realizeze o serie de transferuri în această iarnă.

Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii. Anunț și despre negocierile cu Damjan Djokovic

Oficialul grupării din Ștefan cel Mare a dezvăluit faptul că șefii clubului sunt aproape să oficializeze primul transfer din această iarnă. De asemenea, a menționat și faptul că echipa „alb-roșie” a intrat în contact cu mijlocașul celor de la FCSB, Damjan Djokovic.

”Nu știu exact ce își dorește (n.r. Damjan Djokovic), noi am avut niște discuții. Ați văzut că a spus și Mister aseară că avem nevoie de jucători care să dea 100% pentru Dinamo. Am avut mai multe discuții cu peste 20 de jucători.

Suntem aproape să închidem cu unul sau doi jucători. Cu siguranță, e o listă complementară. O să vedem care dintre jucători sunt mai bănuitori în ceea ce își doresc și vom vedea pe cine alegem. Eu nu vreau să vorbesc public despre sume.”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează Dinamo

S-a aflat care este transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a pus ochii pe vedeta rivalei de la retrogradare, anume Botoşani. Tehnicianul croat vrea să-l transfere pe Eduard Florescu.

Dinamo a legat două victorii în Liga 1 şi a acumulat 16 puncte în clasament, fiind la şapte puncte de locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi. „Câinii” sunt în căutare de jucători, pentru a-şi întări lotul în lupta pentru evitarea retrogradării.

Conform gsp.ro, Eduard Florescu este pe lista lui Dinamo. Oficialii „câinilor” s-au interesat de atacantul celor de la Botoşani, imediat după meciul direct cu moldovenii.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime, patronul de la Botoşani, nu vrea să se despartă cu uşurinţă de golgheterul echipei sale. Oficialul moldovenilor cere nu mai puţin de jumătate de milion de euro în schimbul lui Florescu.

Eduard Florescu a marcat o „dublă” în prima victorie obţinută de Botoşani în acest sezon. În ultimul meci din 2023, moldovenii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Botoşani. La meciul respectiv, mai mulţi titulari indiscutabili ai moldovenilor au lipsit, acuzând accidentări dubioase, dat fiind faptul că au fost titulari în duelul din urmă cu două etape, cu Dinamo. Concret, Pius, Benzar, N’Goma şi Pinson au absentat din meciul cu Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și