Închide meniul

Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie! Robert Prosinecki, dorit în Ştefan cel Mare

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 13:58

Reclamă
Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie! Robert Prosinecki, dorit în Ştefan cel Mare

Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie şi încearcă să-l aducă pe Robert Prosinecki

Robert Prosinecki, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie şi încearcă să-l aducă în Ştefan cel Mare pe Robert Prosinecki, fostul mare jucător croat. Tehnicianul este liber de contract şi îi poate lua locul lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă şi-a dat demisia de la Dinamo, la două zile după înfrângerea din derby-ul cu FCSB. Până la numirea unui nou tehnician, Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu se vor ocupa de echipă.

Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie şi încearcă să-l aducă pe Robert Prosinecki

Conform digisport.ro, Dinamo negociază cu Robert Prosinecki. Oficialii „câinilor” s-au orientat către un antrenor străin, în ciuda variantelor pe care le aveau din România.

Robert Prosinecki, în vârstă de 54 de ani, este liber de contract din luna septembrie, atunci când s-a despărţit de NK Rudes, după doar şapte meciuri bifate pe banca formaţiei croate.

De-a lungul carierei de antrenor, Prosinecki le-a mai pregătit pe Steaua Roşie Belgrad, Kayserispor, Deizlispor, Olimpija Ljubljana. De asemenea, fostul internaţional croat a fost selecţionerul Azerbaidjanului şi al Bosniei.

Reclamă

Ca jucător, Prosinecki a crescut la Dinamo Zagreb, şi a mai evoluat la Steaua Roşie Belgrad, Real Madrid, Ovideo, Barcelona, Sevilla, Standard Liege, Portsmouth, NK Olimpija și NK Zagreb.

Andrei Nicolescu, detalii despre numirea noului antrenor al lui Dinamo

Şefii lui Dinamo au oferit ultimele detalii despre numirea noului antrenor. Andrei Nicolescu a dezvăluit că trupa din Ştefan cel Mare va avea în scurt timp un nou tehnician, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

„Suntem destul de aproape (n.r. de numirea noului antrenor). Mai sunt detalii de pus la punct, dar în primul și în primul rând trebuie luată o decizie în interior, împreună cu toți cei care ne sfătuim.

Reclamă 4 / 0/3

Mare parte din ceea ce s-a vehiculat în presă e corect, dar n-am făcut niciodată un maraton. Ne dorim ca decizia pe care o luăm să aibă cât mai puține riscuri, pentru că momentul e foarte dificil. E foarte greu să aducem pe cineva pe care să-l percepem un etalon mult peste Ovidiu.

Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat cu Ovidiu. I-am fost suport și, în ciuda a tot ce s-a întâmplat, nu e ceea ce ne doream noi. Murmurul de care a avut parte l-a afectat foarte mult, nu cred că merita asta, poate și eu sunt vinovat că n-am găsit mai multă energie să-i pot transmite.

Nu e despre asta, e doar despre interesul lui Dinamo și despre a alege cât mai bine. Le mulțumesc tuturor pentru modul admirabil în care am putut să comunicăm. Toți cei cu care am discutat au fost de acord cu ceea ce vrem să implementăm în perioada de iarnă, din punctul acesta de vedere nu cred că e o problemă majoră în alegere. Putem să fim foarte aproape de numirea unui antrenor, dar și un pic mai departe. Nu pot să dau un răspuns”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și