Închide meniul

Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă! Un jucător de la Rapid este dorit de „câini”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 decembrie 2023, 18:18

Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă! Un jucător de la Rapid este dorit de „câini

Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă

Jucătorii lui Rapid / Profimedia

Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă! Cătălin Cîrjan, jucătorul celor de la Arsenal care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut la Rapid, îşi poate schimba echipa în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la prosport.ro, Dinamo îl doreşte insistent pe tânărul de 21 de ani şi speră să obţină acordul „tunarilor” pentru a îl lua sub formă de împrumut pentru a doua parte a sezonului.

Dinamo pregăteşte o mutare şoc în această iarnă!

Ajuns în Giuleşti în această iarnă sub formă de împrumut de la Arsenal, Cîrjan nu a reuşit să se impună la echipa lui Cristiano Bergodi şi a primit mai puţine minute decât se aştepta la Rapid.

Sursa mai sus menţionată susţine că jucătorul care aparţine de Arsenal caută împreună cu impresarul său o soluţie, pentru a juca mai mult în a doua parte a sezonului.

Dinamo a încheiat anul cu două victorii în Liga 1, iar conducerea „câinilor” se pregăteşte pentru o perioadă de mercato extrem de importantă pentru club, în ceea ce priveşte a doua parte a sezonului.

Reclamă

„Câinii” urmează să înceapă negocierile cu cei de la Arsenal şi vor încerca să îi convingă pe „tunari” că o mutare la Dinamo i-ar fi benefică lui Cîrjan, care este nemulţumit de numărul de minute din partea lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Mai mult, impresarul lui Cîrjan, Cătălin Sărmăşan, are o relaţie bună cu Dinamo. În ultima perioadă, „câinii” au adus alţi jucători reprezentaţi de impresarul român precum Denis Politic şi Cristi Costin. Acum, aceştia speră ca agentul să intermedieze negocierile cu formaţia de pe Emirates.

În 17 meciuri disputate pentru Rapid în acest sezon, Cătălin Cîrjan a reuşit o singură pasă de gol. Potrivit celor de la transfermarkt.com, românul de 21 de ani este cotat la 400.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează la Dinamo

Zeljko Kopic forţează un transfer de senzaţie la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a pus ochii pe vedeta rivalei de la retrogradare, anume Botoşani. Tehnicianul croat vrea să-l transfere pe Eduard Florescu.

Dinamo a legat două victorii în Liga 1 şi a acumulat 16 puncte în clasament, fiind la şapte puncte de locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi. „Câinii” sunt în căutare de jucători, pentru a-şi întări lotul în lupta pentru evitarea retrogradării.

Conform gsp.ro, Eduard Florescu este pe lista lui Dinamo. Oficialii „câinilor” s-au interesat de atacantul celor de la Botoşani, imediat după meciul direct cu moldovenii.

Valeriu Iftime, patronul de la Botoşani, nu vrea să se despartă cu uşurinţă de golgheterul echipei sale. Oficialul moldovenilor cere nu mai puţin de jumătate de milion de euro în schimbul lui Florescu.

Eduard Florescu a marcat o „dublă” în prima victorie obţinută de Botoşani în acest sezon. În ultimul meci din 2023, moldovenii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Botoşani. La meciul respectiv, mai mulţi titulari indiscutabili ai moldovenilor au lipsit, acuzând accidentări dubioase, dat fiind faptul că au fost titulari în duelul din urmă cu două etape, cu Dinamo. Concret, Pius, Benzar, N’Goma şi Pinson au absentat din meciul cu Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și