Închide meniul
Foto

Dinamo şi Timişoara vor avea stadioane noi! Vestea uriaşă pe care au primit-o „câinii” înainte de sărbătorile de iarnă!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 14:01

Reclamă
Dinamo şi Timişoara vor avea stadioane noi! Vestea uriaşă pe care au primit-o „câinii” înainte de sărbătorile de iarnă!

Dinamo şi Timişoara vor avea stadioane noi

Noul stadion al lui Dinamo/ Facebook Noul stadion Dinamo

Dinamo şi Timişoara vor avea stadioane noi! Miercuri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea celor două noi arene. Totodată, a fost emis aviz favorabil şi pentru Sala Polivalentă din Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, acesta este ultimul pas înainte ca Guvernul României să emită Hotărârea de Guvern pentru finanțarea construcțiilor.

Dinamo, Timişoara şi Iaşi vor avea stadioane noi

Astăzi s-a emis aviz favorabil la Ministerul Dezvoltării pentru toate cele trei arene.

Încercăm de foarte mulți ani să reușim acest demers și sperăm acum”, a declarat preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, potrivit sursei citate.

La şedinţa de astăzi de la Ministerul Dezvoltării au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, şi preşedintele onorific al clubului, Ionuţ Lupescu, dar şi primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica.

Reclamă

Lucian Bode, detalii despre noul stadion al lui Dinamo

Lucian Bode oferea în luna mai a acestui an detalii despre noul stadion al lui Dinamo. El îşi manifesta speranţa că arena va fi cea mai frumoasă din țară şi sublinia faptul că aceasta va respecta cele mai înalte standarde UEFA.

„Ne dorim şi sperăm să fie cel mai frumos stadion din România. Arhitectul a finalizat în urmă cu doar câteva zile proiectul şi am putut să prezentăm azi pentru prima oară macheta, această proiecţie 3D. Acum suntem în linie dreaptă pentru a înainta documentele către Guvern.

Urmează apoi Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, apoi licitaţia pentru demolare pentru că ne dorim ca în luna septembrie să înceapă lucrările de demolare”, preciza Bode la finalul galei organizate la Ateneul Român din Capitală cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înfiinţare a CS Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Iancu ar putea deveni din nou investitor la Poli Timişoara, după ce se va construi arena

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, mărturisea că ar putea deveni din nou investitor la echipa bănăţeană după ce noul stadion se va construi.

Există două locuri unde aş putea fi implicat. Unul e închis (n.r. – Rapid) şi e foarte bine că e închis, că există un Şucu care investeşte şi sper să investească, pentru că de iluzii m-am săturat şi iată că se fac doi ani la anul în care investiţiile sunt minimale. Toate reuşitele sunt conjuncturale, datorită spiritului alb-vişiniu.

Iar al doilea loc unde aş putea investi ar fi Timişoara, care nu are infrastructură. Dorinţa mea e să merg acolo unde m-aș simţi bine, confortabil, cu calitatea şi posibilitatea să dezvolt fotbal. Am o vârstă, au trecut multe evenimente în ultimii 10 ani peste mine şi n-aş mai vrea să fiu captiv la nivel de decizie în fotbal.

Dacă eşti element de decizie într-un club de fotbal de vârf în Liga 1, devii captiv şi n-aş mai putea fi, nu m-ar mai lăsa nervii, nu m-aş mai expune. Sigur, cu certitudine, mai devreme sau mai târziu vor fi lângă una dintre cele două echipe. Probabil la Timişoara, când se va construi infrastructura, în doi, trei ani.

Voi fi acţionar fără drept de decizie, voi ajuta cu ce pot, financiar, cu cunoştinţele, dacă mă vor asculta. Voi fi un plus pentru Timișoara la un anumit moment”, declara Marian Iancu, la Sport Total FM.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și