Închide meniul

Dinamo transferă de la FCSB! „Perla” cu care „câinii” vor să dea lovitura în Liga 2: „Sperăm să semneze!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 18:08

Dinamo transferă de la FCSB! „Perla cu care „câinii vor să dea lovitura în Liga 2: „Sperăm să semneze!

Dinamo transferă de la FCSB

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo transferă de la FCSB. „Câinii” au pus ochii pe Ovidiu Horșia, mijlocaș de 21 de ani legitimat la clubul lui Gigi Becali. Echipa din Ștefan cel Marea vrea să „fure” și căpitanul unei rivale din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Horșia a ajuns la academia lui FCSB în urmă cu cinci ani, dar a apucat să joace doar două meciuri pentru roș-albaștri. Acesta a fost împrumutat la mai multe ehipe din Liga 1.

Dinamo transferă de la FCSB

Formația din Ștefan cel Mare îl vrea și pe Andrei Marc, căpitanul Concordiei Chiajna, care a mai jucat pentru alb-roșii în sezonul 2015-2016. Marc a fost pentru scurtă vreme și la FCSB, între august și septembrie 2019.

„Mai așteptăm jucători și de luni o să mai vină doi fotbaliști la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze. Este vorba despre un fundaș central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo și un mijlocaș, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horșia”, a spus unul dintre antrenorii lui Dinamo, Ionel Augustin, potrivit fanatik.ro.

Ovidiu Horșia și Andrei Marc valorează 150.000 de euro și, respectiv, 200.000 de euro.

Reclamă

În această vară, Dinamo i-a transferat pe Neluț Roșu, Iulian Roșu și Vali Lazăr. „Câinii” au pierdut majoritatea jucătorilor din sezonul trecut.

Dinamoviștii s-au resemnat: „N-avem șanse să promovăm!”

Alin Buleică, unul dintre puținii fotbaliști ai lui Dinamo din sezonul trecut care au rămas și în Liga 2, a recunoscut că echipa din Ștefan cel Mare nu are șanse să lupte pentru promovarea în primul eșalon.

„Încercăm să facem o echipă din ce avem. Avem copii acasă și vă dați seama că nu e o situație foarte plăcută. Am rămas să ajut, dacă plecăm toți cine mai ramâne? (n.r. – Aveți vreo șansă să promovați?) Sincer să fiu, în situația în care suntem acum, nu”, a spus Alin Buleică, după amicalul FCSB Academica Clinceni – Dinamo 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Neluț Roșu, una dintre noile „achiziții” ale lui Dinamo pentru sezonul de Liga 2, a început deja să reflecteze asupra deciziei de a veni în Ștefan cel Mare.

„Am renunțat și la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună. Avem și apă, s-au achitat și salarii, s-au achitat multe lucruri”, a spus și Neluț Roșu.

În această vară, Dinamo a mai disputat alte două amicale, pierdute și acelea: 0-1 cu Concordia Chiajna și 0-5 cu Unirea Slobozia.

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo. „Câinii” au ajuns în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, dar căpitanul FCSB nu este surprins. Acesta a urmărit momentul istoric alături de coechipierii de la echipa naţională.

„Sincer, nu m-a surprins, dar eu unul nu-mi doream să retrogradeze. Era frumoasă rivalitatea noastră, erau derby-uri cu stadioane pline și adrenalină. Meciuri pentru care te apuci de fotbal. Steaua – Dinamo e cel mai frumos derby din fotbalul românesc și acum nu-l mai avem.

Da, normal că m-am uitat. Chiar și mie mi-a părut rău că Dinamo a retrogradat! Erau supărați și unii colegi de-ai mei de la lot, dinamoviști, dar era de așteptat să se ajungă aici. S-au adunat prea multe în ultimii ani la Dinamo și cred că era cam greu să scape de datorii.

Da, am avut înainte să merg la Hagi. Țin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton. Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo și îmi ofereau cazare în București și un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Reclamă

Tata mi-a zis că mă vrea și Hagi la Academie și atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. „Merg la Hagi!”, i-am zis. Prin 2000 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”,  a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și