Închide meniul

Dinamo – UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mesaj acid pentru ultrașii CSA Steaua care au strigat „Dinamo, serie B!”: „Să vorbească atunci când promovează!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2022, 23:04

Dinamo – UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mesaj acid pentru ultrașii CSA Steaua care au strigat „Dinamo, serie B!: „Să vorbească atunci când promovează!

Dinamo va juca în deplasare prima manşă a barajului cu U Cluj

Alexandru Răuță, în timpul unui meci al lui Dinamo / Hepta

Dinamo – UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mesaj acid pentru ultrașii CSA Steaua! Mijlocașul lui Dinamo i-a „taxat” pe fanii marii rivale care au fost prezenți în „Ștefan cel Mare”, alături de „frații” de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Răuță nu i-a iertat pe fanii CSA Steaua, care au venit alături de galeria înfrățită de la UTA Arad la meciul cu Dinamo.

Dinamo – UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mesaj acid pentru ultrașii CSA Steaua: „Să stea de vorbă cu noi atunci când promovează!”

În timpul meciului din ultima etapă a play-out-ului, încheiat la egalitate, scor 1-1, suporterii de la CSA Steaua și UTA Arad au scandat un mesaj ironic pentru „câini”: „Serie B, Dinamo, serie B!”.

La finalul partidei, Alexandru Răuță a fost întrebat despre cântecul rivalilor, iar mijlocașul a oferit un răspuns pe măsură:

„Chiar nu i-am băgat în seamă. Îi invit să-și vadă de echipa lor. Sunt la liga a doua, întâi să promoveze și apoi să stea de vorbă cu noi. Sunt în liga a doua, nu avem ce discuta cu ei. Avem suporteri fantastici, ne încurajează din primul până în ultimul minut. Sper să vină cât mai mulți la baraj, la meciul din ‘Ștefan cel Mare’.”, a spus Alexandru Răuță, după Dinamo – UTA Arad 1-1.

Reclamă

Răuță, anunț radical: „Dinamo își joacă soarta la baraj!”

Răuță este pregătit pentru barajul de menținere/promovare. Mijlocașul lui Dinamo este conștient că echipa „își joacă soarta”, dar nu are emoții în privința dublei manșe cu echipa clasată pe locul 3 în liga a 2-a.

„Cred că am fi meritat mai mult azi. UTA, la primul șut pe poartă, a dat gol. Ne gândim la baraj, ne jucăm soarta acolo. E soarta noastră, ne așteaptă o dublă grea. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să ne facem treaba cât mai bine pe teren.

E cel mai greu moment. În ultimii ani ne-am salvat cu una sau două etape înainte de final. Suntem pregătiți fizic și tactic, din toate punctele de vedere. Nu cred că vom avea probleme la baraj. Dacă vom fi 100%, nu vom avea probleme în dubla manșă. Nu contează cu cine jucăm, cu FC Hermannstadt sau U Cluj. Contează să ne facem jocul. Suntem Dinamo, suntem o echipă de Liga 1 și nu avem voie să pierdem.

Reclamă 4 / 0/3

Se joacă viitorul clubului. Dacă vom retrograda, va fi greu pentru club să mai continue. Dar nu mă gândesc la asta. Nu cred că meritam să ajungem la baraj.”, a mai spus Răuță.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Dumitru Cardoso. Dinamo a egalat în minutul 84, prin Christian Irobiso. „Câinii” au încheiat cel mai slab sezon din istoria clubului pe locul 14. De cealaltă parte, arădenii au terminat pe locul 11, la 7 puncte peste linia retrogradării.

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua, față în față în „Ștefan cel Mare”

Ultrașii de la Dinamo și CSA Steaua s-au aflat față în față în „Ștefan cel Mare”. Fanii celor două echipe au fost la un pas de bătaie înaintea meciului dintre Dinamo și UTA Arad. Peluza Sud Steaua a venit alături de „frații” arădeni la meciul cu eterna rivală din „Groapă”.

Dinamoviștii de la Peluza Sud s-au intersectat cu fanii oaspeților la intrarea pe stadion, fiind separați de un gard și de jandarmi.

Ultrașii steliști și arădeni au încercat să rupă gardul despărțitor, moment în care mai mulți dinamoviști s-au repezit spre ei. Conflictul a fost aplanat repede de jandarmi, care au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Fanii lui Dinamo și CSA Steaua, în "Ștefan cel Mare"

În prima repriză a meciului din ultima etapă a play-out-ului, la scorul de 1-0 pentru UTA, fanii steliști și arădeni au scandat mesaje ironice la adresa „câinilor”:

Reclamă

„Serie B, Dinamo serie B”, a fost cântecul favorit al celor două galerii înfrățite, la duelul din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo a încheiat play-out-ul pe locul 14. „Câinii” se pregătesc pentru barajul de menținere/retrogradare, cu echipa clasată pe locul al treilea din liga a doua – FC Hermannstadt sau U Cluj.

Recomandări
  • Dinamo – UTA Arad 1-1 | Alexandru Răuță, mesaj acid pentru ultrașii CSA Steaua
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și