Închide meniul

Dinu Todoran va fi noul antrenor de la Petrolul! „Lupii galbeni”, staff după modelul Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 18:32

Reclamă
Dinu Todoran va fi noul antrenor de la Petrolul! Lupii galbeni”, staff după modelul Gigi Becali

Dinu Todoran va fi noul antrenor de la Petrolul

Jucătorii de la Petrolul / Profimedia

Dinu Todoran va fi noul antrenor de la Petrolul! Fostul tehnician de la FCSB s-a înțeles cu oficialii echipei din Ploiești și se va alătura, în scurt timp, staff-ului tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a lovit de mai multe refuzuri, Marian Copilu a găsit soluția pentru banca tehnică a „lupilor galbeni”.

Dinu Todoran va fi noul antrenor de la Petrolul

Totuși, Petrolul își va face staff-ul tehnic după modelul Gigi Becali. Potrivit fanatik.ro, Todoran a fost adus doar pentru că este posesor de licență PRO, în timp ce de echipă se va ocupa Florin Stîngă, secundul formației.

Totuși, Totodar va avea un rol activ în pregătirea echipei, dar și la interviurile de la finalul partidelor.

Același lucru este practicat și la FCSB, acolo unde Elias Charalambous este posesor de licență PRO, în timp ce Mihai Pintilii se implică mai mult în viața echipei.

Reclamă

Dinu Todoran a pregătit-o pe FCSB în perioada iunie-august 2021. Acesta a rezistat doar 7 etape pe banca roș-albaștrilor, timp în care a înregistrat 3 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

De asemenea, cu el la cârma echipei, FCSB a fost eliminată de Shaktar Karagandy, din preliminariile UEFA Conference League.

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri. Tehnicianul român a dezvăluit de ce nu a preluat echipa din Ploiești, chiar dacă era aproape de o înțelegere cu „lupii galbeni”.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după despărțirea de Gaziantep. În ultima perioadă s-a vehiculat faptul că oficialii de la Petrolul, conduși de Marian Copilu, un prieten al antrenorului, doresc să îl aducă pe „Șumi” pe banca clubului.

Acest lucru a fost confirmat de Marius Șumudică, dar acesta a explicat că nu va prelua nicio formație până în vară. Totodată, fostul antrenor de la Gaziantep a mai spus că un alt motiv pentru care nu va ajunge la Ploiești este faptul că „lupii” nu au obținut licența pentru a putea participa în Cupele Europene.

„Și azi dimineață m-au sunat. De la Petrolul, nu stau să mă ascund… Au venit suporterii la mine acasă… Au venit în fața casei, am vorbit cu liderii, m-au sunat și suporterii. Au început să-mi scandeze numele.

În fine… Lucruri frumoase, care te mișcă. Dar în momentul ăsta nu sunt pregătit să preiau nicio echipă până la vară.

Mi-e un pic jenă de Marian Copilu. Am colaborat bine la CFR, dar nu sunt pregătit și nu pot să mă duc să antrenez o echipă o lună și jumătate. Neștiind ce se va întâmpla acolo. Nu sunt antrenorul care să mă duc și să antrenez o lună și jumătate Petrolul. Cu tot respectul, este un brand.

Vă spun ceva! Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene… Eu voiam să joc barajul!”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și