Închide meniul

Discursul lui Cornel Dinu, după Dinamo – FC Argeş 6-1: „De ei nu a auzit comandoul de jaf condus de Cortacero”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 8:22

Discursul lui Cornel Dinu, după Dinamo – FC Argeş 6-1: „De ei nu a auzit comandoul de jaf condus de Cortacero

Cornel Dinu i-a lăudat pe jucătorii străini după Dinamo - FC Argeş 6-1

Cornel Dinu, pe stadion/hepta

  • Discursul lui Cornel Dinu, după Dinamo – FC Argeş 6-1
  • Legenda celor de la Dinamo i-a lăudat pe jucătorii străini de la echipă

Discursul lui Cornel Dinu, după Dinamo – FC Argeş 6-1. Legenda celor de la Dinamo i-a lăudat pe jucătorii străini de la echipă, care au făcut spectacol pe Arena Naţională. „Procurorul” nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero, cel care a pus umărul la decăderea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu l-a lăudat şi pe Ovidiu Burcă, pe care îl consideră principalul „vinovat” pentru faptul că Dinamo este atât de aproape de revenirea în Liga 1.

Discursul lui Cornel Dinu, după Dinamo – FC Argeş 6-1

S-ar putea spune că soarta a devenit un aliat al lui Dinamo. După atâtea necazuri prin care a trecut și nu s-au sfârșit. Și care puteau fi evitate dacă nu erau acceptați atâția fluieră vânt la conducerea clubului.

Reclamă

Diferență clară în mentalitatea de a construi o echipă și a o face să joace între cele două combatante. Meritul principal îl are Ovidiu Burcă, care a pregătit de când a venit o formulă de echipă cât mai stabilă, contând, ceea ce este de apreciat în mod deosebit, nu pe jucători străini dubioși, ci pe jucători tineri din curtea proprie, patru, cinci chiar titulari de ceva timp, crescuți în propria curte, Giafer, Amzăr, Borcea, Bani, Florescu, chiar și Oncescu.

Elocvent este faptul că Dinamo, în ultimul timp, ca și astă-seară, a contat pe doar șase jucători din străinătate, care s-au cuplat foarte bine cu tinerii echipei… mă refer la bosniacul Dujmovic, brazilianul cu patru plămâni Moura, uruguayanul Bueno, cei doi spanioli Iglesis și Larrucea și, în special, francezul Ghezali, de care n-au auzit distrugătorii ultimului timp, comandoul de jaf condus de Cortacero„, a spus Cornel Dinu la fanatik.ro, care a avut cuvinte de laudă şi pentru fanii dinamovişti.

Reclamă

A contat, cred, foarte mult, și faptul că la greu, la suferință, românii se strâng și își ajută istoriile de tradiție din fotbal, fenomen care se petrece, se repetă de fapt, acum la Dinamo cu acești suporteri de excepție care au ținut, și țin, pe Dinamo în viață.

Sper să se meargă la Dinamo pe aceeași linie de componență și dinamică de joc a echipei, dovedită profesionistă și de aici eficientă. Iar viitorul apropiat din toate punctele de vedere să aducă și o siguranță financiară de care echipa are nevoie după atâția ani de decizii de jaf care au dus la atâta decădere echipei din Ștefan cel Mare, simbol și reper al fotbalului românesc„, a mai spus Dinu.

Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1

Ovidiu Burcă anunţă că evită să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria de senzaţie obţinută pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”