Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, cu mai puţin de o oră înainte de Farul – FCSB: „Sper să facem un meci mare şi să câştigăm! Putem face istorie”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 20:32 / Actualizat: 22 mai 2023, 3:08

Reclamă
Discursul lui Gică Hagi, cu mai puţin de o oră înainte de Farul – FCSB: „Sper să facem un meci mare şi să câştigăm! Putem face istorie

Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB

Captură As.ro

Discursul lui Gică Hagi, cu mai puţin de o oră înainte de Farul – FCSB. „Regele” este încrezător că echipa sa poate câştiga derby-ul cu FCSB şi să devină campioană încă din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am încercat să îl punem pe Mateus în locul lui Denis. Sper să prindă o zi bună şi să joace bine. Sper să facem un meci mare şi să câştigăm. Am pregătit meciul să luăm cele 3 puncte. E în teren Băluţă şi este un lucru foarte bun. Eu ştiu că se întâlnesc două echipe foarte bune. Felicit ambele echipe şi sperăm să fim mai buni decât ei.

Discursul lui Gică Hagi, cu mai puţin de o oră înainte de Farul – FCSB

E o încărcătură frumoasă, e plăcut să te baţi la campionat. E meritul lor, au făcut un an fantastic şi sper să o facă şi în această seară. Eu vreau să văd echipa în teren că joacă foarte bine. O victorie ne face campioni şi putem face istorie. Victoria este singurul lucru pe care îl luăm în calcul„, a spus Gică Hagi cu puţin timp înainte de Farul – FCSB.

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala” Farul – FCSB

Managerul tehnic al constănţenilor nu se poate baza pe golgheterul Denis Alibec, care este suspendat după cartonaşul roşu primit în deplasarea cu Universitatea Craiova. Hagi nu îl are la dispoziţie pe Denis Alibec, dar are motive de bucurie. Tudor Băluţă şi puştiul minune Adrian Mazilu sunt apţi şi joacă din primul minut în meciul care are o miză uriaşă. Dacă o va învinge pe FCSB, Farul va fi noua campioană a României.

Gică Hagi a primit întăriri în centrul defensivei. Din formula de start a ieşit Boli, în locul lui fiind titularizat veteranul de 36 de ani Ionuţ Larie. Căpitanul „Regelui” a fost accidentat la meciul din Bănie, dar s-a recuperat la timp pentru a juca în „finala” campionatului.

Reclamă

Louis Munteanu joacă vârf de atac în confruntarea de la Ovidiu şi trebuie să îl facă uitat pe Denis Alibec. Vârful în vârstă de 20 de ani are 4 goluri şi 5 pase decisive în acest sezon.

Cum arată echipa de start a Farului în derby-ul pentru titlu cu FCSB:

Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a Farului în deplasarea cu Universitatea Craiova:

Aioani – Kiki, Boli, Artean, Borza – Doukoure, Nedelcu, Grameni – Mateus Barbosa, Alibec, Louis Munteanu

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și