Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, după Chindia – Farul 1-1! Ce şi-a reproşat şi ce a spus despre momentele penibile din cauza sistemului VAR

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 21:08

Discursul lui Gică Hagi, după Chindia – Farul 1-1! Ce şi-a reproşat şi ce a spus despre momentele penibile din cauza sistemului VAR

Discursul lui Gică Hagi după Chindia - Farul 1-1

Gică Hagi este managerul celor de la Farul / Captură Youtube

  • Discursul lui Gică Hagi, după Chindia – Farul 1-1
  • Managerul celor de la Farul a fost mulţumit după remiza cu echipa lui Toni Petrea

Discursul lui Gică Hagi, după Chindia – Farul 1-1. Managerul celor de la Farul a fost mulţumit după remiza cu echipa lui Toni Petrea. Hagi nu a vrut să comenteze prea mult nici momentele jenante din finalul meciului, când Sebastian Colţescu a fost nevoit să vadă pe o cameră de filmat faza la care a dictat penalty pentru Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi-a făcut şi autocritica. A spus că nu crede că a fost inspirat în ceea ce priveşte schimbările efectuate.

Discursul lui Gică Hagi, după Chindia – Farul 1-1

A fost un meci frumos, ambele echipele au vrut să câștige, meci pe contre. Până la urmă, mulțumit și cu această remiză. Un punct este un punct. Am avut ocazia să câștigăm, dar așa este fotbalul. Micile detalii pot face diferența.

Reclamă

Probabil nici eu nu am fost inspirat cu schimbările, așa cum îmi ies uneori. Sunt alegeri, decizii, care uneori ies sau nu ies. Chindia nu m-a surprins, pentru că era o echipă în formă. Este o echipă mult mai verticală cu Toni Petrea, caută spațiile, caută golul. Orice echipă care primește timp și spațiu să gândească, devine o echipă foarte bună.

Alexi Pitu este într-o formă foarte bună. Este inspirat. Poate să joace și mai bine. Mă bucur pentru el. (n.r.- despre faza penalty-ului acordat Chindiei) N-am văzut faza penalty-ului. Arbitrul a zis că este penalty, atâta.

Reclamă

Suntem într-un moment foarte bun, excelent, dar vin meciurile tari și trebuie să facem puncte. Trebuie să avem pretenții, să ne dorim să fim acolo sus.Trebuie să fii motivat, să ai jucători ambițioși, să crezi în tine. Nu ne încurcă această pauză. Nu am de unde să știu. Așa este programul și ne adaptăm. Trebuie să muncim și să devenim mai buni când ne întoarcem.

Nu zic ce așteptări am. Suntem fericiți că suntem un pilon al echipei naționale. Nu suntem noi responsabili de rezultate și tot ce este acolo. Da, sunt la loturile naționale. Noi vom vedea cu cine muncim, cu cei care vor rămâne acasă. Trebuie să le dăm și lor șanse.

(n.r. – despre Adrian Mazilu) M-a convins. A dat gol. Ați văzut ce calitate are. Astăzi nu a fost la fel de fin, dar e ok”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1: „M-a scos din ritm şi am făcut întindere! E bătaie de joc!”

Denis Alibec s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1. Sebastian Colţescu a avut nevoie de aproape 10 minute pentru a putea revedea faza la care a dictat penalty pentru Chindia Târgovişte. Denis Alibec a anunţat că a făcut întindere după ce a aşteptat aproape 10 minute decizia.

Denis Alibec a avut un discurs dur la adresa VAR-ului din România şi a problemelor de funcţionalitate. Denis Alibec a anunţat că s-a şi accidentat.

Un meci foarte greu, Chindia e o echipă foarte bună. Nu a mai pierdut de 7 meciuri, dar cred că meritamn să câştigăm acest meci. Am avut câteva ocazii. Important este ca fanii să îşi susţină echipă. La fiecare mă înjură lumea,
E bătaie de joc să stai 10 minute pentru o fază, să aduci telefonul din vestiar să vezi faza. La noi aşa se întâmplă mereu, stai 10 minute să vezi un ofsaide. Te scoate din ritm, am stat 10 minute şi am făcut întindere la un sprint. O să văd mâine cum mă simt.

Voi rămâne aici, am ales să vin acasă şi mă simt foarte bine„, a spus Denis Alibec.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România